Η νέα εποχή στα website ξενοδοχείων από την Hotelwize

16 Dec 2020, 09:35 | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η νέα εποχή στα website ξενοδοχείων από την Hotelwize

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις
Hotelwize

Σε μία περίοδο όπου οι προκλήσεις για τον κλάδο της διαμονής είναι πολλές και μεγάλες, γίνεται επιτακτική ανάγκη για κάθε κατάλυμα να έχει μία ολοκληρωμένη διαδικτυακή παρουσία, η οποία θα του εξασφαλίσει ολοκληρωμένη παρουσίαση της μοναδικότητας του καταλύματος και θα υποστηρίζει την αύξηση των κρατήσεων και κατ’ επέκταση μείωση του κόστους πώλησης. Μέσα από το δικό του website, ένα ξενοδοχείο μπορεί να προβάλει την εμπειρία φιλοξενίας που παρέχει στους πελάτες του, αλλά και να λάβει απευθείας κρατήσεις μειώνοντας τις προμήθειες προς τρίτους. 

Ποια είναι όμως η καλύτερη λύση για τη δημιουργία νέου website ξενοδοχείου; Αρκεί μία απλή παρουσία με το φθηνότερο κόστος; Από την άλλη, αξίζει μία υψηλή επένδυση σε ένα ακριβό website; Οι επιλογές στην αγορά είναι πολλές. Από μικρά γραφεία, freelancer και Do-It-Yourself πλατφόρμες, μέχρι μεγάλα agency δημιουργίας ιστοσελίδων, τα ξενοδοχεία καλούνται να βρουν την βέλτιστη λύση για το νέο website τους, η οποία θα τους αποδώσει το ποιοτικότερο αποτέλεσμα στην καλύτερη τιμή. 

Η Hotelwize έχει τη λύση 

Η Hotelwize έχει δημιουργηθεί από στελέχη του τουρισμού αλλά και βραβευμένους designer και software engineer που εξειδικεύονται στην ανάπτυξη ξενοδοχειακών website. Με όπλο τους τη μεγάλη εμπειρία στο ξενοδοχειακό marketing και τη δημιουργία ιστοσελίδων για ξενοδοχεία, τα στελέχη της Hotelwize εντοπίζουν τις ανάγκες των καταλυμάτων σε ό,τι αφορά τη διαδικτυακή τους  παρουσία και δίνουν τη λύση για κάθε μία από αυτές. Τα website της Hotelwize συνδυάζουν υψηλή αισθητική, τεχνολογία αιχμής, ανταγωνιστικές τιμές και ποιοτική εξυπηρέτηση

Νέα πλατφόρμα Hotelwize 

Τα περισσότερα website ξενοδοχείων, αναπτύσσονται σε open-source πλατφόρμες όπως η WordPress, η Joomla, η Drupal και η Magento. Παρά τη δημοφιλία τους όμως, η οποία σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στο ότι πρόκειται για ελεύθερο λογισμικό, αντιμετωπίζουν σημαντικά θέματα σε επίπεδο ταχύτητας, σε επίπεδο συνδεσιμότητας με υπηρεσίες τρίτων, σε επίπεδο ασφάλειας και σε επίπεδο ποιότητας του τελικού αποτελέσματος.  

Έτσι, η Hotelwize προχώρησε στην ανάπτυξη μίας νέας πλατφόρμας, βασισμένης σε τεχνολογία αιχμής η οποία υποστηρίζει: 

  • Εκπληκτικές ταχύτητες εμφάνισης περιεχομένου 
  • Συνδεσιμότητα με πολλαπλές υπηρεσίες τρίτων και μηχανές κρατήσεων 
  • Συμβατότητα με τις προβλέψεις της νομοθεσίας και των οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης 
  • Ασφάλεια περιεχομένου και δεδομένων 
  • E-Commerce λειτουργία 

Ταχύτητα εμφάνισης περιεχομένου που φτάνει έως και το 99% στις μετρήσεις της Google  

Η Hotelwize βάζει τέλος στα website ξενοδοχείων που αργούν να εμφανίσουν το περιεχόμενο τους με αποτέλεσμα ο πελάτης να αποχωρεί χωρίς να δει καν το website. Μέσα από την τεχνολογία της νέας πλατφόρμας, που χρησιμοποιεί δυναμικό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου σε συνδυασμό με Static HTML αρχεία, οι σελίδες της Hotelwize εμφανίζονται σε ελάχιστα χιλιοστά του δευτερολέπτου, βελτιστοποιώντας την εμπειρία του χρήστη στο website του ξενοδοχείου!  

Παράλληλα, οι υψηλές ταχύτητες των website της Hotelwize φέρνουν εκπληκτικές βαθμολογίες στις μετρήσεις της Google (έως και 99%), συμβάλλοντας στη βελτίωση της θέσης του website στα αποτελέσματα αναζήτησης.  

Εύκολη διασύνδεση με υπηρεσίες τρίτων 

Η προσθήκη υπηρεσιών τρίτων, όπως Μηχανές Κρατήσεων, Widget Σύγκρισης Τιμών, Εφαρμογές Chat, Υπηρεσίες Newsletter, Σχόλια Πελατών, Κρατήσεις Δραστηριοτήτων και Εστιατορίων, γίνεται πιο εύκολη από ποτέ.  

Η ομάδα της Hotelwize έχει επιλέξει τις πλέον δημοφιλείς και αποτελεσματικές υπηρεσίες και έχει υλοποιήσει ήδη την τεχνολογική διασύνδεση μαζί τους μέσω ενός Middleware που λειτουργεί ως ενδιάμεσος μεταξύ του website και όλων των άλλων υπηρεσιών. Κάθε νέα σύνδεση που επιθυμεί να πραγματοποιήσει το ξενοδοχείο, ενεργοποιείται πλέον σε λίγα λεπτά! 

Συμβατότητα με τις προβλέψεις της νομοθεσίας και των οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης 

Οι συνεχείς αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο που καλούνται να ακολουθήσουν τα ξενοδοχεία, αποτελούν ένα μεγάλο αγκάθι κατά τη δημιουργία του website τους, καθώς μπαίνουν σε αχαρτογράφητα νερά, ενώ οι freelancer και οι μικρές εταιρίες, δεν έχουν συνήθως τη τεχνογνωσία να τους υποστηρίξουν. 

Τα website της Hotelwize διαθέτουν την απαραίτητη υποδομή ώστε να υποστηρίζουν τις ενέργειες προστασίας των προσωπικών δεδομένων βάσει της σχετικής νομοθεσίας (GDPR)  και είναι σχεδιασμένα βάσει των δημοφιλέστερων προτύπων προσβασιμότητας για ΑμεΑ (WCAG 2.0). Αλλά και γενικότερα σε περίπτωση αλλαγών της νομοθεσίας, όπως έγινε πρόσφατα με τις υποχρεώσεις των ξενοδοχείων για ενημέρωση προς τους επισκέπτες τους, η Hotelwize, πρωτοπόρησε με την ενσωμάτωση στα websites των πελατών της, σελίδων για την ενημέρωση των ταξιδιωτών ως προς τα πρωτόκολλα υγιεινής του καταλύματος ή προσέφερε δωρεάν φόρμα για απομακρυσμένο check-in . 

Ασφάλεια Περιεχομένου και Δεδομένων 

Η αρχιτεκτονική της νέας πλατφόρμας της Hotelwize εστιάζει στην εξασφάλιση του μέγιστου δυνατού επιπέδου ασφαλείας για το website. Μέσα από μια αρχιτεκτονική που το δυναμικό σύστημα περιεχομένου δημιουργεί Static HTML αρχεία, το περιεχόμενο της ιστοσελίδας θωρακίζεται ενάντια σε κακόβουλες ενέργειες τρίτων. Παράλληλα, με την χρήση πιστοποιητικών ασφαλείας, το website πιστοποιείται για την κρυπτογράφηση του περιεχομένου.  

Το E-commerce μπαίνει στα website των ξενοδοχείων 

Παρά τον τεράστιο όγκο κρατήσεων που πραγματοποιείται παγκοσμίως μέσω internet, τα website των ξενοδοχείων έχουν εμφανώς μείνει πίσω στην υιοθέτηση των πρακτικών ηλεκτρονικού εμπορίου. Η πιο συνηθισμένη διαδικασία είναι να παραπέμπουν τον πελάτη σε εξωτερικό σύνδεσμο προς τη μηχανή κρατήσεών τους για να προχωρήσει σε κράτηση. Μία πρακτική που λειτουργεί αρνητικά τόσο για την εμπειρία του χρήστη στο website, όσο και το conversion rate των απευθείας κρατήσεων. 

Τα website της Hotelwize δίνουν τη δυνατότητα στα ξενοδοχεία να ενσωματώνουν τη διαδικασία κράτησης και να ολοκληρώνεται η κράτηση μέσα στο website του ξενοδοχείου. Για τον πελάτη σας πλέον δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ του website σας και της μηχανής κρατήσεων. Η διαδικασία κράτησης γίνεται ομαλή, εύκολη και άμεση, όπως η διαδικασία αγορών σε ηλεκτρονικά καταστήματα! 

Design υψηλής αισθητικής 

Ένα σημαντικό σημείο όπου υστερούν πολλά website ξενοδοχείων, ειδικά αν πρόκειται για website που έχουν δημιουργηθεί από freelancer και από έτοιμα theme από το διαδίκτυο, είναι η αισθητική.  

Το website ενός ξενοδοχείου πρέπει να διαθέτει άψογη αισθητική έτσι ώστε από την μία να γοητεύει τον πελάτη και να τον πείθει να επιλέξει το κατάλυμα και από την άλλη να διασφαλίζει ότι η πλοήγησή του σε αυτό θα είναι λειτουργική ώστε να του δώσει τις πληροφορίες που χρειάζεται και να τον βοηθήσει να προβεί απρόσκοπτα σε απευθείας κράτηση. 

Εμπειρία στη δημιουργία website ξενοδοχείων 

Η μεγάλη εμπειρία των στελεχών της Hotelwize στην ανάπτυξη ξενοδοχειακών ιστοσελίδων, διασφαλίζει για το ξενοδοχείο σας την άριστη λειτουργικότητά του. Μέσα από ελέγχους A/B testing, αναλύσεις της συμπεριφοράς του χρήστη και σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές, επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή εμπειρία του πελάτη σας στο website του καταλύματός σας. 

Website από βραβευμένους designer 

Η ομάδα των designer της Hotelwize έχει μακρά παρουσία στο χώρο της ανάπτυξης ξενοδοχειακών website, με παρουσία στις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου. Οι designer της ομάδας έχουν σχεδιάσει κάποια από τα πλέον επιτυχημένα και βραβευμένα website ξενοδοχείων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. 

Σχέδια για κάθε τύπο καταλύματος 

Οι καμβάδες, τα σχέδια που αναπτύσσει η Hotelwize, δημιουργούνται βάσει των ιδιαίτερων αναγκών κάθε τύπου καταλύματος. Η ομάδα ανάπτυξης των website εστιάζει στα χαρακτηριστικά κάθε τύπου καταλύματος και στα ιδιαίτερα δεδομένα που την διέπουν ώστε να αναδεικνύει τα δυνατότερα στοιχεία κάθε επιχείρησης διαμονής. 

Ανάλογα με τις παροχές, το μέγεθος, τη γεωγραφική θέση αλλά και την εμπορική τοποθέτηση κάθε ξενοδοχείου, η Hotelwize επιλέγει τον καμβά που θα αναδείξει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά του και τα παρουσιάζει μέσα από ξενοδοχειακά website υψηλής αισθητικής! 

Τιμολογιακή πολιτική στα μέτρα κάθε καταλύματος 

Βασισμένη στην προσέγγιση ότι κάθε τύπος καταλύματος είναι διαφορετικός, είναι και η τιμολογιακή πολιτική της Hotelwize. Κάθε κατάλυμα, ανάλογα με την φύση του και την κατηγοριοποίησή του, έχει διαφορετικές ανάγκες για την διαδικτυακή του παρουσία και οι τιμές της Hotelwize προσαρμόζονται αντίστοιχα. 

Μέσα από τη νέα, ξεκάθαρη τιμολογιακή πολιτική της Hotelwize, η τιμή για την ανάπτυξη ενός website ξεκινάει από τα 790 € (+ΦΠΑ) για Βίλες, Διαμερίσματα και Ενοικιαζόμενα, ενώ παράλληλα υπάρχουν επιπλέον κατηγορίες τιμών και καμβάδων για μικρά ή μεγαλύτερα ξενοδοχεία. Το κόστος χρήσης της πλατφόρμας στο οποίο περιλαμβάνονται η άδεια χρήσης, η φιλοξενία του website και η αντίστοιχη συντήρησή του καθώς και τα πιστοποιητικά ασφαλείας SSL ανέρχεται στα 300 € (+ΦΠΑ) ετησίως. 

Website ξενοδοχείων που κάνουν τη διαφορά 

Μέσα από ένα συνδυασμό χαρακτηριστικών, όπως η νέα πλατφόρμα με τεχνολογία αιχμής, τα σχέδια υψηλής αισθητικής, η ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική καθώς και η αποτελεσματική εξυπηρέτηση πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την ανάπτυξη του website, καθιστούν την Hotelwize μία από τις καλύτερες επιλογές για το νέο website του ξενοδοχείου ή του ενοικιαζόμενου καταλύματός σας.

Η ομάδα εξυπηρέτησης της Hotelwize είναι διαθέσιμη για να σας δώσει περισσότερες πληροφορίες τόσο μέσα από το www.hotelwize.com όσο και τηλεφωνικά στο 2160704050. 

 

 

Facebook Twitter Linkedin
Hotelwize

δημοφιλέστερα