BON hotel packages | Η BookOnlineNow αλλάζει τα δεδομένα στις απευθείας κρατήσεις

09 Dec 2020, 11:05 | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

BON hotel packages | Η BookOnlineNow αλλάζει τα δεδομένα στις απευθείας κρατήσεις

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις
BookOnlineNow

Πάρα πολλά ξενοδοχεία θα θέλανε να δημιουργήσουν τα δικά τους πακέτα διαμονής, να τα προβάλουν και να τα πουλήσουν απευθείας μέσω της μηχανής κρατήσεων που χρησιμοποιούν έτσι ώστε να αυξήσουν τα έσοδα και το brand awareness τους.

Τι είναι το BON Hotel Packages?

Η BookOnlineNow παρουσιάζει μια νέα λύση στην ανάπτυξη των online πωλήσεων, το Hotel Packages, όπου τα ξενοδοχεία μπορούν πλέον να δημιουργούν τα δικά τους πακέτα διαμονής σε συνδυασμό με άλλες υπηρεσίες.  

Το BON Hotel Packages επιτρέπει στους ξενοδόχους να δημιουργήσουν μέσα από απλά και εύκολα βήματα πακέτα διαμονής που μπορούν να ενσωματώνουν εμπειρίες διασκέδασης, μεταφορές, πολλαπλές δραστηριότητες , αποκλειστικές και προσωποποιημένες απολαύσεις (π.χ. Πακέτα Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς, Honeymoon Package, Πακέτα με μεταφορά, CityTour Package, Romance Package  κλπ).

Πλεονεκτήματα του BON Hotel Packages

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του BON Hotel Packages:

1. To προσωπικό του ξενοδοχείου μπορεί με απλά βήματα να δημιουργήσει οποιοδήποτε πακέτο και άμεσα να το θέσει προς online πώληση μέσα από το διαχειριστικό της BookOnlineNow.
2. Όλα τα διαθέσιμα πακέτα είναι ορατά στον πελάτη σε ειδική ενότητα προβολής και παρουσίασης τους στην μηχανή κρατήσεων.
3. Κάθε πακέτο μπορεί να συνδεθεί με ειδικό Link που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε διαφημιστική καμπάνια ή να συνδεθεί απευθείας με την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου.
4. Προσφέρεται απόλυτος έλεγχος της διαθεσιμότητας των Hotel Packages μιας και αυτά ενώνονται άμεσα και με το channel manager για real time availability.
5. Τα πακέτα μπορούν να δοθούν προς πώληση και στα συνεργαζόμενα γραφεία B2B (πχ. ταξιδιωτικοί πράκτορες) του δικτύου B2B της BookOnlineNow.
6. Υποστηρίζονται επίσης όλες οι επιπλέον εφαρμογές που η μηχανή κρατήσεων BookOnlineNow διαθέτει, όπως BON Geo location για εφαρμογή των πακέτων για συγκεκριμένες αγορές, BON Loyalty Suite για εφαρμογή επιπλέον ή πιο πλούσιων σε services πακέτων σε επαναλαμβανόμενους πελάτες ή μέλη , εμφάνιση των πακέτων σε συγκεκριμένες ροές κρατήσεων (booking sources) ή συγκεκριμένες συσκευές (κινητά,tablets) κ.α.
7. Ο ξενοδόχος έχει μια επιπλέον λύση ώστε να πείσει τον επισκέπτη της ιστοσελίδας του να επιλέξει να κάνει την κράτηση μέσω της μηχανής κρατήσεων του ξενοδοχείου και όχι από τους ΟΤΑ’s, γλιτώνοντας όχι μόνο την προμήθεια που καταβάλλεται σε αυτά αλλά καταφέρνοντας αύξηση των direct online εσόδων.

Hotel Packages - Ιδέες για σας από την BookOnlineNow

  • Κάντε Brand τα δικά σας πακέτα!
  • Δημιουργήστε Πακέτα που να ενσωματώνουν Concierge υπηρεσίες, π.χ. private parties and celebrations, weddings and wine, yacht tour, wellness, Transfer
  • Δημιουργήστε Πακέτα που να ενσωματώνουν Εμπειρίες (Experiences), π.χ. Discovery Package, Sea and Wind Sports, Μαγειρική, Φαγητό και Ποτό, Εκδρομές
  • Δημιουργήστε Πακέτα που να ‘μυρίζουν’ Ελλάδα, π.χ.  Επίσκεψη σε Αρχαία Θέατρα και μουσεία, Τέχνη και Πολιτισμός
  • Δημιουργήστε Πακέτα που να ‘ταιριάζουν’ με το ξενοδοχείο σας, π.χ. Πακέτα Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς, Honeymoon Package, Πακέτα με μεταφορά, CityTour Package, Romance Package, Hotel Spa Package, Yoga Package,  Meditation Package  κλπ
  • Οι επιλογές πακέτων είναι άπειρες, εμείς σας προσφέρουμε την υπηρεσία να τις δημιουργήσετε και να τις προωθήσετε! 

Η BookOnlineNow έχοντας καθαρή εικόνα για τις ανάγκες της Ξενοδοχειακής Αγοράς αλλά και τις τρέχουσες εξελίξεις, προσαρμόζει τις υπηρεσίες της στα νέα δεδομένα, εφαρμόζοντας την μέχρι τώρα τεχνογνωσία της στην διεύρυνση νέων επιλογών πώλησης για τους ξενοδόχους. Το BON Hotel Packages έχει δημιουργηθεί από το Τμήμα Ανάπτυξης της BookOnlineNow  και στόχος του είναι να δώσει ένα επιπλέον εργαλείο στον Ξενοδόχο για να καλύψει τις ανάγκες και το budget  του κάθε εν δυνάμει πελάτη του. 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

BookOnlineNow

Τηλ: +210 9920411

Email: globalsales@bookonlinenow.net

Web: https://bookonlinenow.net/          

Facebook Twitter Linkedin
BookOnlineNow

δημοφιλέστερα