Τηλεδιάσκεψη: Άμυνα κατά του Covid-19

19 Oct 2020, 13:24 | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

TornosNews.gr

Τηλεδιάσκεψη: Άμυνα κατά του Covid-19

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

«Όλο και περισσότερες ελληνικές εταιρίες ξεκίνησαν προγράμματα εργασίας από το σπίτι, με στόχο την προστασία των εργαζομένων τους αλλά και του κοινωνικού συνόλου από την περαιτέρω διασπορά της πανδημίας».

Η εξ’ αποστάσεως εργασία έλαβε χώρα χάρη στη τηλεδιάσκεψη, η οποία παρέχει τη δυνατότητα επικοινωνίας (σε πραγματικό χρόνο) μεταξύ ατόμων που βρίσκονται σε δύο ή περισσότερες απομακρυσμένες γεωγραφικές περιοχές. Η επικοινωνία μεταξύ των συμμετεχόντων περιλαμβάνει την οπτική, ηχητική και ακουστική αλληλεπίδραση, προσομοιώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερο στην επικοινωνία που πραγματοποιείται πρόσωπο με πρόσωπο.  Η «Τεχνολογική Συστημάτων», εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο της εικόνας και του ήχου απο το 1987 και σχεδιάζει, προμηθεύει, εγκαθιστά και υποστηρίζει μετά την εγκατάσταση, ολοκληρωμένα συστήματα επαγγελματικού οπτικοακουστικού εξοπλισμού και εφαρμογών επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων για τηλεδιάσκεψη.  

Συγκεκριμένα, η αύξηση ζήτησης της τηλεδιάσκεψης από τους επαγγελματίες που σημειώνεται αυτές τις μέρες, αποτελεί τροχοπέδη για πιο παραγωγικό προγραμματισμό των υποχρεώσεων μιας εταιρίας ακόμα  και σε «κανονικές» συνθήκες. «Αρκετά εκπαιδευτικά ιδρύματα εφαρμόζουν πλέον εναλλακτικούς τρόπους διδασκαλίας ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν ακόμα και σε υβριδική εκπαίδευση», υπογραμμίζει ο Κώστας Σταθόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της «Τεχνολογικής Συστημάτων» .

Σήμερα τα συστήματα αυτά δύναται να καλύπτουν μεγάλη γκάμα απαιτήσεων. Στην «Τεχνολογική Συστημάτων» παρέχεται εύρος επιλογών (ανάλογα τον προϋπολογισμό της κάθε επιχείρησης) με δυνατότητες για εικόνα υψηλής ευκρίνειας και ήχο ακριβείας χωρίς αντηχήσεις, μέχρι και σύνθετα bundle συστήματα που διαθέτουν ρομποτικές κάμερες και κατευθυντικά μικρόφωνα οροφής.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στο 210-6017620 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.technologica.gr

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα