Το Protel σε απευθείας διασύνδεση με την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ

30 Sep 2020, 15:10 | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

TornosNews.gr

Το Protel σε απευθείας διασύνδεση με την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η υλοποίηση της διασύνδεσης της ξενοδοχειακής εφαρμογής Protel PMS και των ΦΗΜ της Σουίτας symPOSium WebPOS με την πλατφόρμα myDATA έχει ήδη ολοκληρωθεί από την HIT S.A. και η σχετική αναβάθμιση διατίθεται δωρεάν στους πελάτες της

Η αποστολή σύνοψης των φορολογικών παραστατικών στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) μέσω της πλατφόρμας myDATA (my Digital Accounting & Tax Application) ξεκινά να απαιτείται και από τα ξενοδοχεία την 1η Οκτώβρη

Η πλατφόρμα myDATA είναι η πλατφόρμα των Ηλεκτρονικών Βιβλίων της ΑΑΔΕ, η οποία αφορά όλες τις επιχειρήσεις που τηρούν Λογιστικά Αρχεία κατά τα ελληνικά λογιστικά πρότυπα. Βασικό πλεονέκτημα της λύσης είναι η εγγυημένη επίτευξη απόλυτης συμφωνίας των στοιχείων της επιχείρησης με τα Ηλεκτρονικά Βιβλία της ΑΑΔΕ, γεγονός που εξασφαλίζει σιγουριά σε κάθε πιθανό έλεγχο - εσωτερικό ή εξωτερικό. 

 

Protel PMS | SPE / MPE Edition

Ειδικότερα για το Protel PMS, έχει δημιουργηθεί νέα έκδοση - κυρίως με εσωτερικές αλλαγές στις διαδικασίες έκδοσης και γραμμογράφησης των παραστατικών - ώστε να επιτυγχάνεται η συγκέντρωση και η αυτόματη αποστολή όλων των παραστατικών, όπως ακριβώς ορίζει η ΑΑΔΕ. 

symPOSium Web POS | Hotel Edition

Σχετικά με τα ταμειακά συστήματα symPOSium WebPOS και για όλους τους τύπους ΦΗΜ (μετά την αναβάθμισή τους), διατίθεται νέα έκδοση, με την οποία καθορίζεται μονοσήμαντα η πηγή των παραστατικών (Χρεωστικά / Ιδιοχρησιμοποίηση).

 

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα