Τηλεϊατρική: Χτίζοντας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τον τουρισμό

01 Jul 2020, 09:00 | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τηλεϊατρική: Χτίζοντας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τον τουρισμό

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις
DrButton

Με την κρίση του κορονοϊού να έχει σημαντικές επιπτώσεις στην οικονομία, και να πλήττει ανεπανόρθωτα τον τουρισμό, έχει καταστεί πλέον σαφές ότι οι τουριστικές επιχειρήσεις και τα καταλύματα οφείλουν να στραφούν σε νέες λύσεις, αξιοποιώντας την τεχνολογία. Η τηλεϊατρική έκανε αισθητή την παρουσία της στην Ελλάδα προσφέροντας ανακούφιση, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του lockdown.

Πλέον, η τηλεϊατρική έρχεται να δώσει τη λύση και στον τουρισμό, προσφέροντας αίσθηση ασφάλειας τόσο στους επισκέπτες της χώρας μας, τον εγχώριο τουρισμό, όσο και στους επαγγελματίες του τουρισμού. Τα ξενοδοχεία οφείλουν πλέον να καλύπτουν τις απαιτήσεις του υγειονομικού πρωτοκόλλου και να βρίσκουν τρόπους για να ενισχύσουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα.

Η ελληνογαλλική startup εταιρεία τηλεϊατρικής Dr. Button φέρνει την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας δίπλα στον ξενοδόχο, μέσω τεχνολογίας, προσφέροντας άμεση και ασφαλή επικοινωνία με γιατρούς και επαγγελματίες υγείας μέσω εφαρμογών για έξυπνα κινητά, tablet και υπολογιστές. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα μέσα Μαρτίου και για την καλύτερη αντιμετώπιση της κρίσης του κορονοϊού, η Dr. Button, συνεργάστηκε με Περιφέρειες από όλη την Ελλάδα με εθελοντές γιατρούς ώστε να προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες τηλεϊατρικής σε χιλιάδες πολίτες, έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 1,000 τηλεσυνεδρίες μέχρι σήμερα.

Η Dr. Button καλύπτει τις ανάγκες των ξενοδοχείων για τηλεϊατρική, με σύγχρονες, ευέλικτες και οικονομικές λύσεις που ενισχύουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Οι υπηρεσίες καλύπτουν πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες εξ’ αποστάσεως για συμβουλευτική και καθοδήγηση τόσο των επισκεπτών και των συνοδών τους, όσο και του προσωπικού, καθώς και συνδεδεμένες ψηφιακές ιατρικές συσκευές.Οι ενδιαφερόμενοι ξενοδόχοι μπορούν να κάνουν χρήση της πλατφόρμας μέσω του γιατρού με τον οποίο ήδη συνεργάζονται ή να βρουν κάποιον διαθέσιμο γιατρό που είναι ήδη στην πλατφόρμα.

Ενισχύοντας την ανάγκη για ασφαλείς διακοπές, οι υπηρεσίες Dr. Button προσφέρουν μία ανάσα ξεγνοιασιάς ώστε οι τουρίστες, από Ελλάδα ή εξωτερικό, να μπορούν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους, έχοντας ουσιαστικά τον γιατρό, μαζί τους.

Οι εφαρμογές Dr. Button διατίθενται για Android, iOS και Web με ξεχωριστό περιβάλλον για γιατρούς και ασθενείς, ενώ προσφέρουν μια ολοκληρωμένη λύση τηλεϊατρικής που περιλαμβάνει Τηλεσυνεδρία, Symptom Checker προσαρμοσμένο στα συμπτώματα του κορονοϊού και Προσωπικό Ιατρικό Φάκελο.

Ο τρόπος που λειτουργεί η τηλεσυνεδρία Dr. Button είναι απλός και δίνει τη δυνατότητα στον ασθενή, σε ελάχιστο χρόνο, να δει έναν γιατρό, οποτεδήποτε, από οπουδήποτε.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ ή στο contact@drbutton.gr.

Facebook Twitter Linkedin
DrButton

δημοφιλέστερα