Google: Πιο εύκολες και εξειδικευμένες ξενοδοχειακές κρατήσεις

13 Jan 2020, 13:10 | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

TornosNews.gr

Google: Πιο εύκολες και εξειδικευμένες ξενοδοχειακές κρατήσεις

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Νέα υπηρεσία που διευκολύνει τις ξενοδοχειακές κρατήσεις και την ανακάλυψη προορισμών, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των χρηστών, λάνσαρε η Google.

Κατά την αναζήτηση ξενοδοχείων στη Google οι ταξιδιώτες θα μπορούν να πατούν το σύνδεσμο «Where to stay» και να τους παρουσιάζονται διαφορετικές γειτονιές και το μέσο κόστος διαμονής στα ξενοδοχεία. 

Στη συνέχεια επιλέγουν τις περιοχές που τους ενδιαφέρουν και εμφανίζεται μια λίστα ξενοδοχείων σε αυτές. Εάν για παράδειγμα, επιθυμούν μια ήσυχη περιοχή, πλέον μπορούν να πραγματοποιήσουν αναζήτηση για ξενοδοχεία που ανήκουν μόνο σε αυτήν. 

Τα αποτελέσματα των ξενοδοχείων θα είναι και πιο εξατομικευμένα για τον ταξιδιώτη καθώς η Google θα απομνημονεύει το ιστορικό διαμονής των χρηστών παρουσιάζοντας σχετικά αποτελέσματα για παρόμοια καταλύματα. Εάν η αναζήτηση αφορά συγκεκριμένο αξιοθέατο, η πλατφόρμα θα προτείνει κοντινά ξενοδοχεία.

Η Google έχει δεσμευθεί επίσης για περισσότερη διαφάνεια τιμολόγησης, παρουσιάζοντας ακριβώς το ποσό που χρειάζεται να καταβάλλει ο ταξιδιώτης στο ξενοδοχείο και τους φόρους. Για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας αυτής οι χρήστες χρειάζεται να επιλέξουν είτε το «nightly total», είτε το «stay total» στην καρτέλα «τιμές».

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα