«Bratti Ηοtel Signage»: Καινοτόμες λύσεις σήμανσης στα ξενοδοχεία

12 Nov 2019, 11:30 | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

«Bratti Ηοtel Signage»: Καινοτόμες λύσεις σήμανσης στα ξενοδοχεία

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις
Bratti

Κλείνοντας πλέον 50 χρόνια στην αγορά της Σήμανσης Κτηρίων, η εταιρεία Bratti, εδραιώνει την θέση της στην Ξενοδοχειακή Αγορά με το λανσάρισμα του νέου εξειδικευμένου brand «Bratti Ηοtel Signage»  αλλά και τη συμμετοχή της σε 3 κορυφαία ξενοδοχειακά events σε Ελλάδα και Κύπρο. Με τη δημιουργία μιας εξειδικευμένης ομάδας στο χώρο των καταλυμάτων, αλλά και μια σειρά από λύσεις σήμανσης για Ξενοδοχεία, η Bratti Ηοtel Signage αναμένεται να φέρει μια νέα πρόταση στον τρόπο που τα καταλύματα σχεδιάζουν τη σήμανσή τους, που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στις εκθέσεις του 100% Hotel Show, της Xenia αλλά και τη Hospitality Expo Cyprus που θα διοργανωθεί για πρώτη φορά στην Κύπρο.

Κατά την διάρκεια των εκθέσεων, η ομάδα της Bratti Ηοtel Signage θα συναντήσει Ξενοδόχους, Αρχιτέκτονες αλλά και ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων παρουσιάζοντας εξειδικευμένες για τον χώρο προτάσεις. Μεταξύ των λύσεων που θα παρουσιαστούν, ξεχωρίζουν οι ειδικές σημάνσεις με γραφή Braille για ΑΜΕΑ, οι διακοσμητικές επενδύσεις τοίχου με εκτύπωση FineArt, αλλά και οι σημάνσεις με 3D Μεταλλικά Γράμματα για επιγραφές με ανισόπαχες επιφάνειες, που θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα και αναμένεται να δώσουν μια αναβαθμισμένη αίσθηση στο Design των Ξενοδοχείων.

Εκτός από τις εξειδικευμένες για Ξενοδοχεία λύσεις, στα περίπτερα της Bratti Ηοtel Signage, θα μπορεί κανείς να δει ολοκληρωμένα Case Studies από Resorts και Boutique Ξενοδοχεία σε Αθήνα, Κρήτη και Πάρο, ενώ θα παρουσιαστούν και ειδικά μοντέλα συνεργασίας με Ξενοδόχους και Αρχιτέκτονες.

Τα Περίπτερα της Bratti Sign:

  • 100% Ηotel Show 2019: Booth C35
  • Χenia 2019: HALL 4 Booth A24 
  • Hospitality Expo Cyprus: Booth 642B

Αν ενδιαφέρεστε για Ραντεβού σε κάποια από τις παρακάτω εκθέσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο info@bratti.eu

Facebook Twitter Linkedin
Bratti

δημοφιλέστερα