Το Ξενοδοχείο του Μέλλοντος, η βραβευμένη καινοτομία της Κωτσόβολος

19 Jul 2019, 09:45 | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Ξενοδοχείο του Μέλλοντος, η βραβευμένη καινοτομία της Κωτσόβολος

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ακόμη ένα βραβείο Gold απέσπασε το Ξενοδοχείο του Μέλλοντος της εταιρείας Κωτσόβολος στα Marketing Excellence Awards για την κατηγορία Β2Β Marketing Communication. Το βραβείο παρέλαβε η K – business ομάδα της Κωτσόβολος.

Αυτή η καινοτομία της Κωτσόβολος φέρνει στους ξενοδόχους την τεχνολογία του αύριο στο σήμερα, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να μεγιστοποιήσουν το επίπεδο φιλοξενίας τους και παράλληλα να έχουν πλήρη και κεντρικό έλεγχο του ξενοδοχείου τους ακόμα και από απόσταση.

Με την καινοτομία αυτή της Κωτσόβολος, ο ξενοδόχος μπορεί να έχει τον έλεγχο αλλά και να διασφαλίσει τη μείωση των εξόδων της μονάδας.

Ολοκληρωμένες λύσεις αυτοματισμού και έξυπνου δωματίου 

Επιπλέον, η Κωτσόβολος προσφέρει ολοκληρωμένα συστήματα αυτοματισμού στα δωμάτια, τα οποία εγγυώνται την ικανοποίηση των επισκεπτών των ξενοδοχείων. Τα συστήματα είναι σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες των ενοίκων, παρέχοντάς τους πλήθος δυνατοτήτων, όπως έλεγχο όλου του δωματίου από το smartphone, το tablet ή την οθόνη της τηλεόρασης. Οι επισκέπτες μπορούν να ελέγχουν τα φώτα, τη θερμοκρασία, τις κουρτίνες ή να παίζουν μουσική από την προσωπική τους βιβλιοθήκη με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Με τις ολοκληρωμένες λύσεις αυτοματισμού και έξυπνου δωματίου της Κωτσόβολος, οι ξενοδόχοι μπορούν επίσης να παρέχουν υπηρεσίες check in/out, καθαρισμού δωματίου, αφύπνισης, καθώς και ενημέρωση για τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου.

Οι λειτουργίες συνδεσιμότητας, όπως η δυνατότητα προσωπικού Wi-Fi hotspot για κάθε δωμάτιο και η εύκολη σύνδεση συσκευών multimedia και ψυχαγωγίας, σε συνδυασμό με την εφαρμογή έξυπνων σεναρίων καλωσορίσματος, διασφαλίζουν άριστες συνθήκες διαμονής και μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στους επισκέπτες σας.

Έτσι εκπληρώνεται ο στόχος των ξενοδοχείων, να προσφέρουν δηλαδή στους επισκέπτες άνετη διαμονή, εφάμιλλη με αυτή του σπιτιού τους, προσφέροντας ευκολίες και επιπλέον υπηρεσίες που θα κάνουν τη συνολική εμπειρία μοναδική.

 
Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα