Σημαντική Διάκριση για την Base Element στα Tourism Awards 2019

11 Apr 2019, 10:00 | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

TornosNews.gr

Σημαντική Διάκριση για την Base Element στα Tourism Awards 2019

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

H Base Element απέσπασε ακόμη μία σημαντική διεθνή διάκριση, αυτή τη φορά στα Tourism Awards 2019. Πιο συγκεκριμένα, η Base Element κέρδισε το Bronze Αward στην κατηγορία Digital Tourism|Online Strategy για τoν σχεδιασμό και την υλοποίηση της ψηφιακής στρατηγικής του Sani Resort για το 2018. 

Το Sani Resort στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής είναι ένας πολυβραβευμένος, παγκοσμίως γνωστός και συναρπαστικός τόπος διακοπών που εκτείνεται σε μια ιδιωτική έκταση 4.500 στρεμμάτων με θέα στον Όλυμπο και το Αιγαίο.

Η Base Element συνεργάζεται με το Sani Resort από το 2012 στον τομέα της ψηφιακής στρατηγικής και ιδιαίτερα στην επίτευξη direct online πωλήσεων.

«Η διάκριση αυτή αποτελεί για εμάς την επιβράβευση των προσπαθειών, της συστηματικής δουλειάς και της έμφασης που δίνουμε στην επίτευξη των στόχων των πελατών μας. Η βράβευση αυτή είναι ακόμη πιο σημαντική αν αναλογιστεί κανείς τη δύναμη της ελληνικής τουριστικής αγοράς και τις εκατοντάδες και πραγματικά αξιόλογες συμμετοχές στα φετινά Tourism awards. » δήλωσε ο Αντώνης Νεοκλέους, Director της Base Element. «Η συνεργασία μας με το Sani Resort ξεκίνησε πριν από 7 χρόνια και συνεχίζεται με την ίδια και ακόμη μεγαλύτερη αφοσίωση από όλη την ομάδα της Base Element. Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να συνεργαζόμαστε με την ομάδα Μarketing & Sales του Sani Resort, μία ομάδα που διαθέτει εξαιρετικές ικανότητες, μεγάλη εμπειρία, στρατηγική σκέψη και προσήλωση στους στόχους που θέτει κάθε χρονιά.»

Base Elemennt

Αριστερά ο Director της Base Element Γιώργος Ιακώβου, δεξιά ο Γενικός Διευθυντής
της Base Element Κωνσταντίνος Παυλίδης

Σχετικά με τα Tourism Awards 2019:

Τα Tourism Awards, στην 6η τους διοργάνωση, αποτελούν πλέον θεσμό στον χώρο του Τουρισμού και έχουν στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις κορυφαίες πρακτικές και τις πιο καινοτόμες πρωτοβουλίες επιχειρήσεων ή φορέων του τουρισμού.  Η αξιολόγηση των εκατοντάδων υποψηφιοτήτων που υποβλήθηκαν στα Tourism Awards εφέτος πραγματοποιήθηκε μέσω online συστήματος αξιολόγησης από τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής που αποτελείται από γνωστές προσωπικοτήτες, ακαδημαϊκούς διεθνούς εμβέλειας, επιτυχημένους practitioners και φημισμένους συμβούλους επιχειρήσεων. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στο: http://www.tourismawards.gr

Σχετικά με την Base Element:

H Base Element είναι ένα δυναμικό και γρήγορα αναπτυσσόμενο Digital Agency με παρουσία σε διάφορες Ευρωπαϊκές πόλεις συμπεριλαμβανομένων της Αθήνας, της Λευκωσίας, του Παρισιού, του Λονδίνου, των Βρυξελλών και της Μαδρίτης. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2011 και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στους τομείς της ψηφιακής στρατηγικής, της επικοινωνίας και της τεχνολογίας σε πολυεθνικές εταιρείες και πελάτες σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των εταιριών IKOS Resorts, MTN Telecoms, Rio Tinto και Microsoft. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας μας:  https://www.baseelement.digital/

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα