Panel TV: Multi-Touch Gaming Tables

06 Feb 2019, 10:45 | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Panel TV: Multi-Touch Gaming Tables

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις
PANEL TV

Ιδανική λύση για καφετέριες, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, εστιατόρια και χώρους αναμονής.

Plug ‘n’ Play

Χωρίς χειριστήρια, καλώδια και πολύπλοκες συνδέσεις.
Δεν χρειάζεται τεχνικές γνώσεις και επίβλεψη.
Απλά συνδέεται στη πρίζα και το παιχνίδι ξεκινάει!

Ασφάλεια και Αντοχή

Το Διαδραστικό Τραπέζι της PANEL TV  είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την ασφάλεια – τόσο τη δικιά του όσο και των παιχτών του. Η προστατευόμενη επιφάνεια του το κάνει ανθεκτικό στις γρατζουνιές, στη σκόνη και στα υγρά. Η οθόνη προστατεύεται από τζάμι αντοχής δοκιμασμένο σε κρούση.

Μια ακαταμάχητη διαδραστική εμπειρία!

Play – Learn – Engage!

Περιλαμβάνει πάνω από 30 συναρπαστικά παιχνίδια που καλύπτουν κάθε γούστο και ηλικία ενώ μπορούν να παίζουν ταυτόχρονα πολλοί παίχτες με έως και δώδεκα δάχτυλα σε όλη την οθόνη.

Τα παιχνίδια είναι προσεχτικά επιλεγμένα, δε περιέχουν βία, και προσκαλούν τα παιδιά να αλληλοεπιδρούν και να ανταγωνίζονται και τα βοηθούν να αναπτύξουν αντανακλαστικά, οργανωτικές δεξιότητες, λογική και συλλογιστική σκέψη.

Η απαλή Multi-Touch επιφάνεια με την άμεση απόκριση στην αφή, τα υψηλής ευκρίνειας γραφικά σε συνδυασμό με το διασκεδαστικό gameplay των παιχνιδιών εκτοξεύει τη συμμετοχή στα ύψη. 

Η PANEL TV δραστηριοποιείται αποκλειστικά και εξειδικεύεται στα δυναμικά μέσα οπτικοακουστικής επικοινωνίας και ψηφιακής προώθησης. Εμπορεύεται, σχεδιάζει, εξοπλίζει, εγκαθιστά, υποστηρίζει και λειτουργεί σύνθετα on-line συστήματα εικόνας, ήχου και διάδρασης σε κτίρια, καταστήματα, ξενοδοχεία, εργοστάσια και σε κάθε δραστηριότητα όπου υπάρχει η συστηματική ανάγκη της οπτικοακουστικής on-line ή διαδραστικής επικοινωνίας με το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Panel TV στο +30 210 9017620, ηλεκτρονικά στο sales@mypaneltv.com ή συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας εδώ.

Δείτε το ζωντανά στο περίπτερο μας στην έκθεση HORECA 2019 (8-11 Φεβρουαρίου - Αίθουσα 3, Περίπτερο Β40).

Facebook Twitter Linkedin
PANEL TV

δημοφιλέστερα