Η διαδικτυακή πλατφόρμα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην WTM

06 Dec 2013, 14:56 | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

TornosNews.gr

Η διαδικτυακή πλατφόρμα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην WTM

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Την διαδικτυακή πλατφόρμα www.aegeanislands.gr που αναμένεται να βοηθήσει στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος και να συμβάλλει στην προβολή των 48 νησιών της, με τη φιλοδοξία να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο των επαγγελματιών, του Τύπου και των επισκεπτών, παρουσίασε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην έκθεση World Travel Market του Λονδίνου την Τρίτη, 5 Νοεμβρίου παρουσία της υπουργού Τουρισμού, κυρίας Όλγας Κεφαλογιάννη.

Η λειτουργία του ιστοχώρου, η οποία προγραμματίζεται να ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2014, θα δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να εξερευνήσουν διαδικτυακά και σε βάθος το σύνολο των 48 νησιών της Περιφέρειας μέσα από το πλούσιο πρωτογενές περιεχόμενό του σε γαστρονομία, γεωγραφία, θρησκεία, δραστηριότητες κτλ. To aegeanislands.gr θα αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο και σημείο αναφοράς για τον κλάδο των επαγγελμάτων του Τουρισμού, για τον Τύπο, αλλά και για τους επισκέπτες των νησιών του Αιγαίου.

Το περιεχόμενο της διαδικτυακής πλατφόρμας συνέταξε ομάδα δημοσιογράφων και θα επικαιροποιείται συνεχώς, ώστε οι χρήστες και οι επισκέπτες να σχεδιάζουν το ταξίδι τους με γνώμονα την εκτενή ενημέρωση και την πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο που θα εμπλουτίσει την εμπειρία της αναψυχής στο Αιγαίο. 

Η προεπισκόπηση του aegeanislands.gr, το οποίο ενσωματώνει το εύρος του τουριστικού προφίλ του Αιγαίου, έγινε υπό τον συντονισμό της αντιπεριφερειάρχη για θέματα Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, κυρίας Ελευθερίας Φτακλάκη, ενώ την παρουσίαση έκανε ο ειδικός σύμβουλος της Περιφέρειας, κ. Κωστής Τσαμπανάκης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης η υπουργός Τουρισμού, κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, ο δήμαρχος Ρόδου, κ. Στάθης Κουσουρνάς, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, κ. Αντώνης Καμπουράκης και ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης, που ανέλαβε την κατασκευή της πλατφόρμας, κ. Γιώργος Βιτσάκης. 

 

 

 

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα