Δήμος Ελασσόνας: Διαγωνισμός για τη μίσθωση και μετατροπή του ξενώνα Καρυάς σε ξενοδοχείο 4 αστέρων

23 Jan 2023, 08:26 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Δήμος Ελασσόνας: Διαγωνισμός για τη μίσθωση και μετατροπή του ξενώνα Καρυάς σε ξενοδοχείο 4 αστέρων

Facebook Twitter Linkedin

Καθορίστηκαν οι όροι της φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του ξενώνα Καρυάς του Δήμου Ελασσόνας.

Το ακίνητο βρίσκεται σε οικόπεδο 1.366 τ.μ. στην είσοδο του χωριού, με πρόσοψη στον επαρχιακό δρόμο Καρυάς – Λεπτοκαρυάς , δίπλα σε κοινόχρηστη δημοτική έκταση (Πάρκο) και σε υψόμετρο 870 μέτρων.  Πρόκειται για διώροφη οικοδομή με κεραμοσκεπή του 1982 εντός οικοπέδου στην Κοινότητα Καρυάς. Όλοι οι χώροι φιλοξενίας των 16 κλινών βρίσκονται στον πρώτο όροφο , ενώ στο ισόγειο βρίσκονται οι χώροι υγιεινής , υποδοχής και εστίασης.

Η πρώτη προσφορά πρέπει να είναι ίση τουλάχιστον με το ποσό των 600 ευρώ  ανά έτος ενώ κάθε επόμενη προσφορά πρέπει να είναι κατά 10% τουλάχιστον ανώτερη της προηγούμενης. Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 π.μ. έως 12:00 π.μ. στο Δημοτικό κατάστημα του Δήμου Ελασσόνας ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής, και σε περίπτωση που αυτή αποβεί άγονη θα επαναληφθεί στις 13 Φεβρουαρίου την ίδια ημέρα και ώρα.

Το ακίνητο διατίθεται αποκλειστικά για τουριστική εκμετάλλευση και για επένδυση ύψους τουλάχιστον 1,2 εκατ. ευρώ στην οποία θα δεσμευτεί ο πλειοδότης για να γίνει δεκτός στη δημοπρασία. Μετά την επένδυση προβλέπεται αμφίπλευρη επέκταση με προσθήκες ανατολικά και δυτικά του υφιστάμενου κτιρίου με σκοπό την αναβάθμισή του από δημοτικό ξενώνα σε ξενοδοχείο 4 αστέρων. 

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα