Θετική γνωμοδότηση για ξενοδοχείο στα Σύβοτα

24 Nov 2022, 08:15 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Θετική γνωμοδότηση για ξενοδοχείο στα Σύβοτα

Facebook Twitter Linkedin

Η Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, γνωμοδότησε θετικά για το περιεχόμενο της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά σε ξενοδοχείο που πρόκειται να κατασκευαστεί στα Σύβοτα.

Το Ξενοδοχείο κλασικού τύπου 4 αστέρων της εταιρείας IONIAN SEA DELIGHT IKE, πρόκειται να κατασκευαστεί στη θέση «Βρέστα» σε εκτός σχεδίου περιοχή που βρίσκεται στην τοπική Κοινότητα Συβότων, σε γήπεδο, σε ένα επικλινές ανάγλυφο με υψομετρική διαφορά περίπου 27 μ. και θα είναι δυναμικότητας 156 κλινών αποτελούμενο από 72 δωμάτια.

Περιλαμβάνει επτά κτίρια (6 κτίρια υπνοδωματίων και 1 κεντρικό κτίριο κοινόχρηστων χώρων εξυπηρέτησης φιλοξενουμένων πελατών όπως υποδοχή ρεσεψιόν, εστιατόρια, μπαρ, κ.λ.π.), τα οποία τοποθετούνται με κλιμακωτή διάταξη σε δύο κατευθύνσεις, προσαρμοσμένα στις ισοϋψείς του εδάφους, σεβόμενοι τον περιορισμό του ύψους σε όλη την έκταση του συγκροτήματος. Στον υπόγειο χώρο του κεντρικού κτιρίου του ξενοδοχειακού καταλύματος αναπτύσσονται όλες οι λειτουργίες για την παροχή υπηρεσιών.

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα