Αποφάσεις για 2 ξενοδοχεία σε Κέρκυρα και Κω

29 Sep 2022, 08:23 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Αποφάσεις για 2 ξενοδοχεία σε Κέρκυρα και Κω

Facebook Twitter Linkedin

Αποφάσεις έλαβαν οι αρμόδιες αρχές για 2 ξενοδοχεία σε Κέρκυρα και Κω.

Nα σημειωθεί ότι οι σχετικές αποφάσεις έχουν ληφθεί σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και η δημοσιοποίηση των 2 επενδύσεων έχει γίνει, για σήμερα, μόνο από το Tornos News.

  • Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κέρκυρας αποφάσισε την αποδόμηση αρχαιοτήτων στο πλαίσιο του έργου «Ξενοδοχείο 5 αστέρων με κολυμβητικές δεξαμενές» σε οικόπεδο ιδιοκτησίας «Corfu Gardens Aνώνυμη Κτηματική Τεχνική Ξενοδοχειακή Εταιρία» στη θέση «Ύψος» Κάτω Κορακιάνας στην Κέρκυρα.
  • Η Γενική Διεύθυνση Χωροταξικής Περιβαλλοντικής και Αγροτικής Πολιτικής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου ενέκρινε τους περιβαλλοντικούς όρους και περιορισμούς, η εφαρμογή των οποίων αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την κατασκευή και λειτουργία του έργου: «Αύξηση Δυναμικότητας από 84 σε 160 κλίνες, λόγω εσωτερικών διαρρυθμίσεων, της υφιστάμενης ξενοδοχειακής μονάδας "D' ANDREA LAGOON KOS"/«Η λιμνοθάλασσα του Ανδρέα», κατηγορίας 5 αστέρων στην Κω. Αρμόδιος φορέας για την κατασκευή και λειτουργία του έργου είναι η εταιρεία Ξ.Ο.Τ.Ε.Ε. Α. ΠΑΤΟΥΡΗΣ Α.Ε.

 

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

δημοφιλέστερα