Άδειες για 3 νέες τουριστικές επενδύσεις σε Σίφνο, Εύβοια και Ζάκυνθο

26 Sep 2022, 08:40 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Άδειες για 3 νέες τουριστικές επενδύσεις σε Σίφνο, Εύβοια και Ζάκυνθο

Facebook Twitter Linkedin

Άδειες χορήγησαν οι αρμόδιες αρχές για νέες τουριστικές επενδύσεις σε Σίφνο, Εύβοια και Ζάκυνθο.

Nα σημειωθεί ότι οι σχετικές αποφάσεις έχουν ληφθεί σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και η δημοσιοποίηση τους έχει γίνει, για σήμερα, μόνο από το Tornos News.

Η υπηρεσία δόμησης του δήμου Μήλου χορήγησε άδεια στην ιδιοκτήτρια εταιρεία ORAMA BLUE ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΙΚΕ και στη μισθώτρια εταιρεία COSTA BRAVA ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΙΚΕ για νέες ενοικιαζόμενες κατοικίες με πισίνα στην περιοχή ‘Μαύρο Βουνί’ Απολλωνίας Σίφνου. Είχε προηγηθεί εγκριτική απόφαση από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, καθώς η ανέγερση του συγκροτήματος κατοικιών δεν θα προκαλέσει βλάβη στον προστατευόμενο ναό του αγίου Νικολάου του Γέρου.

 Η υπηρεσία δόμησης του δήμου Κύμης – Αλιβερίου χορήγησε έγκριση εργασιών στην εταιρεία ΗΛΙΟΠΕΤΡΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΡΡΥΘΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΕ  για αποπεράτωση αυθαίρετων κατασκευών σε 3 διώροφα και 1 ισόγειο, (τουριστικά καταλύματα) στην εκτός σχεδίου περιοχή του οικισμού Αγίων Αποστόλων Πετριών.

Η υπηρεσία δόμησης του δήμου Ζακύνθου χορήγησε άδεια στην εταιρεία LEONIDAS HOTEL 1 A.Ε. για ανακαίνιση και αναβάθμιση του ξενοδοχείου Louis Zante Beach σε 5 αστέρων δυναμικότητας 490 κλινών.

 

 

 
 
 
 
 
 

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

δημοφιλέστερα