ΤΑΙΠΕΔ: Αναζήτηση Νομικού Συμβούλου για την αξιοποίηση του ακινήτου στην περιοχή Ιαματικής Πηγής Υπάτης

21 Sep 2022, 14:44 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

TornosNews.gr

ΤΑΙΠΕΔ: Αναζήτηση Νομικού Συμβούλου για την αξιοποίηση του ακινήτου στην περιοχή Ιαματικής Πηγής Υπάτης

Facebook Twitter Linkedin

Tο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε. (ΤΑΙΠΕΔ) επιθυμεί να συνεργαστεί και να λάβει νομικές υπηρεσίες από εξειδικευμένο και έμπειρο Νομικό Σύμβουλο, ο οποίος θα συνδράμει το ΤΑΙΠΕΔ και θα παρέχει νομικές συμβουλές και υποστήριξη για το σχεδιασμό και την υλοποίηση της διαγωνιστικής διαδικασίας αξιοποίησης του Ακινήτου στην περιοχή Ιαματικής Πηγής Υπάτης στην Φθιώτιδα.

Οι προς ανάθεση υπηρεσίες αφορούν στην παροχή από τον Νομικό Σύμβουλο (με ή χωρίς την συνδρομή της ομάδας των λοιπών συμβούλων του ΤΑΙΠΕΔ) νομικών υπηρεσιών, νομικών συμβουλών, συμπεριλαμβανομένης της σύνταξης νομικών γνωμοδοτήσεων, εκθέσεων και λοιπών εγγράφων, αναφορικά με το σύνολο των θεμάτων ελληνικού (και τυχόν ενωσιακού) δικαίου που ανακύψουν ή/και ζητηθεί να εξεταστούν στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου καθώς και για κάθε άλλο νομικό ζήτημα για το οποίο το ΤΑΙΠΕΔ θα ζητήσει νομική συνδρομή.

Η διάρκεια της σύμβασης που θα υπογραφεί για το Έργο θα ανέλθει σε 36 μήνες ή μέχρι την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας αξιοποίησης του Ακινήτου, όποιο γεγονός επέλθει νωρίτερα. 

Προσφορές δύναται να υποβληθούν μέχρι και την Τετάρτη 05 Οκτωβρίου 2022, ώρα 17:00 Αθήνας. 

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

δημοφιλέστερα