Eπιχορηγήσεις για 2 ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Σκιάθο και Πήλιο

21 Jun 2022, 08:51 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Eπιχορηγήσεις για 2 ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Σκιάθο και Πήλιο

Facebook Twitter Linkedin

Εγκρίθηκαν από τις αρμόδιες αρχές οι επιχορηγήσεις επενδυτικών σχεδίων για 2 ξενοδοχειακές επενδύσεις στη Σκιάθο και στα Καλά Νερά του Πηλίου.

Nα σημειωθεί ότι οι σχετικές αποφάσεις έχουν ληφθεί σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και η δημοσιοποίηση των 2 επενδύσεων έχει γίνει, για σήμερα, μόνο από το Tornos News.

Αναλυτικά, η Περιφέρεια Θεσσαλίας ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης ΜΑΝΘΟΣ ΑΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, που αναφέρεται στον εκσυγχρονισμό ολοκληρωμένης μορφής ξενοδοχείου 3 αστέρων, δυναμικότητας 15 δωματίων των 36 κλινών στη Σκιάθο, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 300.000 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 300.000 ευρώ.

Η επένδυση στο Πήλιο

Παράλληλα, η Περιφέρεια Θεσσαλίας ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της υπό σύσταση επιχείρησης ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΙΖΜΠΑΣ ΜΟΝ ΙΚΕ, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου 3 αστέρων με αποπεράτωση κτίσματος, δυναμικότητας 64 κλινών στα Καλά Νερά του Νοτίου Πηλίου, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 727.092,10 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 720.996,71 ευρώ.

 

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

δημοφιλέστερα