Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Χαλκιδική και Χανιά

11 May 2022, 08:52 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Χαλκιδική και Χανιά

Facebook Twitter Linkedin

Δύο άδειες για πλωτές εξέδρες εγκρίθηκαν από τους αρμόδιους φορείς, προς τοποθέτηση σε θαλάσσιες περιοχές της Χαλκιδικής και των Χανίων Κρήτης.

Ειδικότερα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας, συνολικού εμβαδού 75 τ.μ. στη θαλάσσια περιοχή Βαρδαναρια Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής, με σκοπό την χρήση της για την πρόσδεση σκαφών, για λογαριασμό της εταιρείας Ι. ΚΥΡΛΑΓΚΙΤΣΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. και για εποχιακή χρήση μέχρι 6 μηνών. Η εξυπηρέτηση και μόνο της πρόσβασης στην πλωτή εξέδρα, από και προς την ξηρά, θα γίνεται με την τοποθέτηση και χρήση ενός διαδρόμου σύνδεσης επιφάνειας 5 τ.μ.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας, συνολικού εμβαδού 60 τ.μ., στη θέση Μπάλος Κισσάμου Χανίων, με σκοπό την χρήση της για την προσωρινή πρόσδεση σκαφών, για λογαριασμό της εταιρείας ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ για εποχιακή χρήση μέχρι 6 μηνών.

Σημειώνεται ότι οι ανωτέρω πλωτές εξέδρες θα τοποθετηθούν σε ασφαλή απόσταση από τυχόν λιμενικά έργα, που βρίσκονται ή κατασκευάζονται στη συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή, ενώ δεν επιτρέπεται η χρήση τους για εγκατάσταση και λειτουργία εστιατορίων ή κέντρων αναψυχής, ούτε δύνανται να εξυπηρετούν θέσεις μόνιμου ελλιμενισμού σκαφών ή διαφημιστικούς σκοπούς.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

δημοφιλέστερα