Σημαντικές επενδύσεις για 7 νέα ξενοδοχεία σε μεγάλες πόλεις της Ρουμανίας

26 Nov 2021, 10:53 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Σημαντικές επενδύσεις για 7 νέα ξενοδοχεία σε μεγάλες πόλεις της Ρουμανίας

Facebook Twitter Linkedin

Σε πρόσφατη Έκθεση του Bucharest Real Estate Club/BREC αναφέρεται ότι 5 από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ρουμανίας (Τιμισοάρα, Κλουζ-Ναπόκα, Μπρασόβ, Ιάσιο και Κωνστάντζα προσελκύουν περισσότερα από 2 δισ. ευρώ σε νέα έργα στον τομέα των ακινήτων.

Στις πέντε πόλεις θα ολοκληρωθούν μεταξύ τέλους 2021 και 2024 έργα εμπορικών ακινήτων συνολικής επιφάνειας άνω των 370.000 τ.μ., με 7 μεγάλα διεθνή ξενοδοχεία και περισσότερα από 20.000 νέα διαμερίσματα.

Αναλυτικά σε ότι αφορά τις τουριστικές επενδύσεις σύμφωνα με την Έκθεση, στην Τιμισοάρα θα λειτουργήσει ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων, το Radisson Blu. Το Μπρασόβ, βρίσκεται στην αρχή ενός νέου σταδίου ανάπτυξης λόγω, του νέου διεθνούς αεροδρομίου που έχει προγραμματιστεί να ανοίξει το 2022 και του τουριστικού του δυναμικού. Σύμφωνα με την ανάλυση BREC, στην πόλη προετοιμάζονται τρία ξενοδοχεία (Radisson, Ibis, Hilton). Στο χαρτοφυλάκιο της πόλης Κλουζ-Ναπόκα προστίθενται άλλα τρία νέα ξενοδοχεία (συμπεριλαμβανομένου ενός ξενοδοχείου Radisson και ενός ξενοδοχείου με το εμπορικό σήμα Courtyard by Marriott). 

 

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα