Άδειες για δύο πλωτές εξέδρες σε Μαρώνεια και Μύκονο

30 Jul 2020, 10:26 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Άδειες για δύο πλωτές εξέδρες σε Μαρώνεια και Μύκονο

Facebook Twitter Linkedin

Δύο άδειες για πλωτές εξέδρες εγκρίθηκαν από τους αρμόδιους φορείς, προς τοποθέτηση σε θαλάσσιες περιοχές της Μαρώνειας και της Μυκόνου.

Ειδικότερα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων,  ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας στην παραλία του ξενοδοχείου King Maron Beach, στην περιοχή Πλατανίτης της Μαρώνειας, εμβαδού 30 τ.μ., για εποχιακή χρήση έξι μηνών, με σκοπό την εύκολη και ασφαλή πρόσβαση των λουόμενων.

Σημειώνεται ότι η εν λόγω πλωτή εξέδρα τοποθετείται στην προβλεπόμενη θέση άνευ επέμβασης στον αιγιαλό, ενώ δεν επιτρέπεται η χρήση της για εγκατάσταση και λειτουργία εστιατορίων ή κέντρων αναψυχής, ούτε μπορεί να εξυπηρετεί θέσεις μόνιμου ελλιμενισμού σκαφών ή διαφημιστικούς σκοπούς.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων,  ενέκρινε την εκ νέου τοποθέτηση πλωτής εξέδρας για εποχιακή χρήση στη θαλάσσια περιοχή Ψαρρού της Μυκόνου, με σκοπό την προσωρινή πρόσδεση σκαφών και προσωρινή φύλαξη σκαφών, για λογαριασμό της εταιρείας NAMMOS RESTAURANT BY THE SEA ΑΝΩΝΥΜΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ. Η εν λόγω πλωτή εξέδρα, επιφάνειας 79,86 τ.μ., έχει ως  σκοπό την προσωρινή πρόσδεση και προσωρινή φύλαξη σκαφών, ενώ η εξυπηρέτηση και μόνο της πρόσβασης σε αυτήν, θα γίνεται μέσω διαδρόμου σύνδεσης 1,56 τ.μ. εφόσον κάθε άλλος τρόπος πρόσβασης κρίνεται ακατάλληλος από την αρμόδια Λιμενική Αρχή, λαμβάνοντας Υπόψη τις τυχόν ιδιαιτερότητες της περιοχής.

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα