Oι αδειοδοτικές διαδικασίες για 2 ξενοδοχειακές επενδύσεις στην Αθήνα

17 Jun 2020, 10:47 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Oι αδειοδοτικές διαδικασίες για 2 ξενοδοχειακές επενδύσεις στην Αθήνα

Facebook Twitter Linkedin

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία ενός κτιρίου στην πλατεία Συντάγματος αναμένει τις αποφάσεις των αρμόδιων αρχών για τη μετατροπή του σε ξενοδοχείο. Παράλληλα, η ιδιοκτήτρια εταιρεία ξενοδοχείου στην πλατεία Ομονοίας έλαβε το πράσινο φως για την αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό της μονάδας.

Ειδικότερα,  εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες για τον χαρακτηρισμό ως διατηρητέου και καθορισμού ειδικών όρων, περιορισμών δόμησης και χρήσης ως ξενοδοχείου κτιρίου που βρίσκεται επί των οδών Νίκης 29 και Ναυάρχου Νικοδήμου στην Αθήνα.  Το κτίριο είναι ιδιοκτησίας της εταιρείας ΕΡΕΤΒΟ Α.Ε. Η εταιρεία εφόσον ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα η διαδικασία των προβλεπόμενων από το Νόμο αδειοδοτήσεων σκοπεύει να μετατρέψει το κτίριο σε ξενοδοχείο.

Εξάλλου, η Ειδική Υπηρεσία Προώθησης και Αδειοδότησης Τουριστικών Επενδύσεων χορήγησε άδεια στην μισθώτρια εταιρεία ΕΑSTMENT CAPITAL PROPERTY 1 MON. IKE για αναβάθμιση ξενοδοχείου (πρώην La Mirage) από 3 σε 4 αστέρων, εσωτερικές διαρρυθμίσεις, επισκευή όψεων και εκσυγχρονισμό ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην οδό Μαρίκας Κοτοπούλη 3 στην πλατεία Ομονοίας. 

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα