Πληρωμές επιχορηγήσεων σε ξενοδοχειακές επενδύσεις

23 Oct 2019, 10:09 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Πληρωμές επιχορηγήσεων σε ξενοδοχειακές επενδύσεις

Facebook Twitter Linkedin

Εγκρίθηκαν από τις αρμόδιες αρχές οι πληρωμές επιχορηγήσεων σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Αναλυτικά, η Περιφέρεια Θεσσαλίας προχώρησε στην καταβολή του ποσού των 107.289 ευρώ, ήτοι στο 50% μείον την πρώτη δόση του 1/7 της επιχορήγησης στην εταιρεία ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΕ, που αναφέρεται στον εκσυγχρονισμό ξενοδοχείου 4 αστέρων LA PISCINE στη Σκιάθο.

Παράλληλα, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας,  ενέκρινε την καταβολή ποσού 114.400 ευρώ,  που  αφορά  στα 2/7  του  ποσού  της επιχορήγησης του επενδυτικού σχεδίου της επιχείρησης ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΦΟΙ Δ. ΔΕΛΙΑΛΗ‐ Γ. ΧΑΤΖΗΚΥΠΡΑΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε στην Κοζάνη.

Τέλος, το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης),  χορήγησε το υπόλοιπο της επιχορήγησης του επενδυτικού σχεδίου της εταιρείας EAGLES PALACE HOTEL, ποσού 423.252,74 ευρώ, που αφορά στον εκσυγχρονισμό ξενοδοχείου 5 αστέρων , δυναμικότητας 364 κλινών, στην Ουρανούπολη της Χαλκιδικής.

Σημειώνεται ότι το συνολικό οριστικοποιούμενο και ενισχυόμενο κόστος της επένδυσης ανέρχεται στο ποσό των 2.774.580,92 ευρώ και η συνολική ενίσχυση στο ποσό των 971.103,32 ευρώ,  ποσοστό 35% του συνολικού οριστικοποιημένου κόστους της ενισχυόμενης επένδυσης

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

δημοφιλέστερα