Μισθώθηκε το ξενοδοχείο "Πάρνων" στον Άγιο Πέτρο Β.Κυνουρίας

14 Oct 2019, 11:51 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

TornosNews.gr

Μισθώθηκε το ξενοδοχείο "Πάρνων" στον Άγιο Πέτρο Β.Κυνουρίας

Facebook Twitter Linkedin

Την εκμίσθωση του ξενοδοχείου «Πάρνων»,  στο κοινοτικό διαμέρισμα Αγίου Πέτρου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας νομού Αρκαδίας, ανακοίνωσε ο Σύλλογος  «Άγιος Πέτρος» Αγιοπετριτών Αττικής, που είναι ο ιδιοκτήτης.

Ο μισθωτής είναι η εταιρεία GEO LTD Hospitality Group του ομίλου ΕΛ.ΓΙ.Μ Latern Condtruction Company SA, που δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό, ξενοδοχειακό και τουριστικό τομέα, ιδιοκτησίας της οικογένειας Κωνσταντίνου Γεωργουλή, που κατάγεται από την περιοχή. Η ίδια εταιρεία μίσθωσε και ακίνητο του Συλλόφου που βρίσκεται στην Αθήνα, επί της οδού Τήνου 14.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος, ο συμπατριώτης τους επενδυτής, προτίθεται να επενδύσει σημαντικά κεφάλαια στα δυο ακίνητα.

Το ξενοδοχείο είναι συνολικής επιφανείας 1.100 τετραγωνικών μέτρων. Αποτελείται από 22 δωμάτια (έκαστο των οποίων διαθέτει το κυρίως υπνοδωμάτιο και σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο λουτρό), δύο σουίτες (αποτελούμενες από σαλόνι, κυρίως υπνοδωμάτιο και λουτρό), αίθουσα καφετέριας και εστιατορίου επιφανείας 150 τετραγωνικών μέτρων, χώρο κουζίνας και χώρο υποδοχής (reception) στον οποίο υπάρχει διαθέσιμη επιφάνεια 70 τετραγωνικών μέτρων που λειτουργεί ως σαλόνι και καφετέρια.

Η επένδυση αυτή, όπως τονίζεται, οφελεί τόσο τοο χωριό όσο και την ευρύτερη περιοχή του ορεινού όγκου του Πάρνωνα και τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, οικονομικά, πολιτιστικά και τουριστικά.

 

 

 

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα