Άδειες για τουριστικές κατοικίες στην Κεφαλονιά και κάμπινγκ 5 αστέρων στη Λέσβο

26 May 2019, 13:00 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Άδειες για τουριστικές κατοικίες στην Κεφαλονιά και κάμπινγκ 5 αστέρων στη Λέσβο

Facebook Twitter Linkedin

Άδειες χορηγήθηκαν για νέες τουριστικές κατοικίες στην Κεφαλονιά και για κάμπινγκ στη Λέσβο.

Η υπηρεσία δόμησης του Δήμου Κεφαλληνίας χορήγησε άδεια στην μισθώτρια εταιρεία ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΑΜΜΟΣ VILLAS MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ για την ανέγερση διώροφης τουριστικής κατοικίας με πισίνα εκτός των ορίων του οικισμού Σπαρτια στην Κεφαλλονιά.

Η ίδια διεύθυνση χορήγησε άδεια στον κ. Μάριο Γουλιμη για 2 νέες ισόγειες τουριστικές κατοικίες - τουριστικό γραφείο - και πισίνα στην περιοχή Τζανατα στην Κεφαλονιά.

Εξάλλου, η Διεύθυνση Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του υπουργείου Πολιτισμού ενέκρινε από την άποψη του Αρχαιολογικού Νόμου, το αίτημα της Εταιρείας «AEGEAN ESCAPES P.C. I.K.E.» για την ανέγερση κάμπινγκ 5 αστέρων, συνολικής κάλυψης 2.699,26 τ.μ., σύμφωνα με  νέα τροποποιημένη μελέτη, σε ελαιώνα επιφάνειας 16.968,39 τ.μ., ιδιοκτησίας της «Aegean Escapes P.C. Ι.Κ.Ε.» στη θέση «Πήτερ», στη Λυγερή Άντισσας, Δήμου Λέσβου, διότι αφενός μεν ο έλεγχος του υπεδάφους με δοκιμαστικές τομές δεν είχε αποδώσει ευρήματα αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, αφετέρου δε, δεν προκαλείται έμμεση βλάβη σε  αρχαιότητες και προστατευτέα μνημεία.

 

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

δημοφιλέστερα