Τουριστικές επενδύσεις σε Κρανίδι και Καβάλα

09 May 2019, 10:19 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Τουριστικές επενδύσεις σε Κρανίδι και Καβάλα

Facebook Twitter Linkedin

Αποφάσεις που σχετίζονται με την υλοποίηση τουριστικών επενδύσεων έλαβαν  Επιτροπή του Δήμου Καβάλας και το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου του Δήμου Ερμιονίδας.

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καβάλας εισηγήθηκε υπέρ της εκποίησης 2 δημοτικών εκτάσεων, 1.845,80 τ.μ και 1507,52 τ.μ αντίστοιχα με διενέργεια δημοπρασίας που βρίσκονται εντός των ορίων του οικισμού «Άσπρα Χώματα». Είχε προηγηθεί αίτημα από τον κ. Σοκόλ Μεκεμέϊα με το οποίο ο οποίος επιθυμεί να τις αγοράσει προκειμένου να προβεί στην ανέγερση ξενοδοχειακής μονάδας, κατηγορίας 4 αστέρων δυναμικότητας 100 κλινών.

Επίσης, το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου του Δήμου Ερμιονίδας γνωμοδότησε  θετικά και πρότεινε  την αγορά οικοπέδου εκτάσεως 9 στρεμμάτων στη θέση «Άγιος Αντώνιος» το οποίο είναι μοναδικό στη Δημοτική Κοινότητα Κρανιδίου, λόγω της θέσης στην οποία βρίσκεται, προκειμένου να αξιοποιηθεί από το Δήμο για τουριστική και πολιτιστική προβολή με την δημιουργία εγκαταστάσεων που θα επιφέρουν στο Δήμο έσοδα και οικονομική ανάπτυξη στην πόλη.

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα