Η Hyatt φέρνει την επανάσταση στο all inclusive με το νέο πολυτελές brand Impression by Secrets

26 May 2023, 12:05 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Η Hyatt φέρνει την επανάσταση στο all inclusive με το νέο πολυτελές brand Impression by Secrets

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ένα νέο ultra-exclusive brand το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες και υπόσχεται το υψηλότερο επίπεδο πολυτελούς all inclusive φιλοξενίας, παρουσιάζει η Hyatt Hotels Corporation, με το άνοιγμα του νέου ξενοδοχείου της Impression by Secrets Isla Mujeres στο Μεξικό.

Το brand Impression by Secrets, αποτελεί τμήμα του μεγαλύτερου χαρτοφυλακίου πολυτελών all inclusive resort στον κόσμο και προσφέρει πρωτοφανή επίπεδα εξατομικευμένων υπηρεσιών και διευκολύνσεων μέσα από το κόνσεπτ Endless Privileges®.

Πριν το τσεκ ιν, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου στο Μεξικό μπορούν να απολαύσουν μερικές αποκλειστικές ρομαντικές εμπειρίες. Με την άφιξή τους στο ξενοδοχείο, τους υποδέχεται μπάτλερ και τους συνοδεύει σε ένα ιδιωτικό γιωτ σε ιδιωτική μαρίνα. Στη συνέχεια οι επισκέπτες οδηγούνται στα δωμάτιά τους.

Οι 125 σουίτες του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν σοφιστικέ επίπλωση και ήρεμη ατμόσφαιρα που δίνει έμφαση στην ξεκούραση. Οι επισκέπτες έχουν στη διάθεσή τους υπηρεσία μπάτλερ, υπηρεσία πλυντηρίου, αποκλειστικές ανέσεις μπάνιου Le Labo, διπλά rain shower, υδρομασάζ στη βεράντα, ψυγεία κρασιού με εξατομικευμένο εξοπλισμό και χαλάκια γιόγκα.

Το Pure SPA προσφέρει επίσης ένα καταφύγιο χαλάρωσης, το μοναδικό Floatarium του νησιού θα προσφέρει ανέπαφες θεραπείες  και το Hamman θεραπείες χαλάρωσης.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα