Pnoé Breathing Life | Aνοίγει την 1η Ιουνίου με ένα νέο concept φιλοξενίας

23 May 2023, 14:05 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Pnoé Breathing Life | Aνοίγει την 1η Ιουνίου με ένα νέο concept φιλοξενίας

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Την Πέμπτη 1η Ιουνίου θα υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες του το Pnoé Breathing Life, το ολοκαίνουργιο 5* resort της ΜΚ Hotel Collection, στην παραλία του Καρτερού στην Κρήτη. Το ξενοδοχείο έχει την ευεξία στον πυρήνα της φιλοσοφίας του και χαρακτηρίζεται από το σύγχρονο design με retro στοιχεία που αναδεικνύονται μέσα από μια φυσική χρωματική παλέτα. 

Ο επισκέπτης κατά την άφιξή του θα έχει τη δυνατότητα για αποσυμπίεση από το ταξίδι μέσα από το Welcome Circle με μια σειρά από ειδικές αναπνοές από πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια.

Το Pnoé Breathing Life είναι ένα adults-only resort το οποίο αποτελείται από 60 σουίτες, καθεμία με ιδιωτική πισίνα ενώ στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται το Pnoé Spa, fitness center, πισίνα, pool bar, 2 εστιατόρια, rooftop bar, boutique, και mini market.

Το φυσικό περιβάλλον της περιοχής διαδραμάτισε κυρίαρχο ρόλο στον σχεδιασμό με τη βιωσιμότητα στο επίκεντρο, ενώ η πέτρα, το μάρμαρο και το ξύλο ενσωματώνονται αρμονικά στη μινιμαλιστική αισθητική του.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη φιλοσοφία του Pnoé Breathing Life κατέχει και η γαστρονομία με τα εστιατόρια του ξενοδοχείου Thymises by Peskesi και Αnása να αποτίουν φόρο τιμής στις κρητικές και μεσογειακές γεύσεις. 

Το Thymises συμπράττει με το εμβληματικό Peskesi για να προσφέρει μια ολιστική εμπειρία βασισμένη στην κρητική δίαιτα και τις αρχές της βιώσιμης γαστρονομίας. Mε ιστορία από το 1998 το Peskesi, του Παναγιώτη Μαγγανά, φέρνει από το αγρόκτημα στο τραπέζι, γευστικές προτάσεις που αναδεικνύουν την παράδοση της Κρήτης μέσα από αυθεντικές συνταγές και πρώτες ύλες κρυμμένες στον χρόνο. Στο εστιατόριο Αnása, το μενού έχει επιμεληθεί ο chef Nίκος Αποστολάκης.

Με την ευεξία να βρίσκεται στον πυρήνα της φιλοσοφίας του, όπως τονίζεται, το Pnoé Breathing Life, υποδέχεται τον επισκέπτη σε ένα ολιστικό ταξίδι αναζωογόνησης για πνεύμα και σώμα. Στον εντυπωσιακό χώρο του Pnoé Spa οι φιλοξενούμενοι θα ανακαλύψουν μια σειρά signature θεραπειών με παραδοσιακές και σύγχρονες τεχνικές, όπως οι Zerobody, Hyperbaric Oxygen Therapy και Breathwork Therapy, ένα bespoke Detox Ritual αλλά και προσεγμένες θεραπείες προσώπου. Στη διάθεση του επισκέπτη θα είναι και το Fitness Center, καθώς και το Beauty Salon.

Το ξενοδοχείο συνεργάζεται με ειδικούς για την οργάνωση εκδρομών και δραστηριοτήτων στη στεριά και τη θάλασσα.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα