Άνοιξε η ψηφοφορία για τα World Spa Awards 2023

22 May 2023, 12:10 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Άνοιξε η ψηφοφορία για τα World Spa Awards 2023

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τα World Spa Awards – η παγκόσμια πρωτοβουλία για την αναγνώριση και επιβράβευση της αριστείας στον τομέα των σπα και ευεξίας – άνοιξαν την ψηφοφορία για την 9η ετήσια διοργάνωση.

Μια πληθώρα νέων συμμετοχών περιλαμβάνεται στο φετινό πρόγραμμα, αντανακλώντας το κύμα αισιοδοξίας που σαρώνει τον παγκόσμιο τομέα σπα και ευεξίας.

Η ψηφοφορία διαρκεί 12 εβδομάδες και λήγει στις 8 Αυγούστου. Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, οι επαγγελματίες του κλάδου, τα μέσα ενημέρωσης και οι καταναλωτές σπα καλούνται να ψηφίσουν τις μάρκες που θεωρούν τις καλύτερες στο σπα και την ευεξία.

Οι υποψήφιοι καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της παγκόσμιας βιομηχανίας και κυμαίνονται από ιαματικά λουτρά ξενοδοχείων και καταφύγια ευεξίας έως προγράμματα αποτοξίνωσης και επωνυμίες αρωματοθεραπείας. 

Μετά το κλείσιμο της ψηφοφορίας, ο υποψήφιος με τις περισσότερες ψήφους θα ανακηρυχθεί νικητής της αντίστοιχης κατηγορίας του. Οι νικητές θα αποκαλυφθούν αργότερα μέσα στη χρονιά.

Η Rebecca Cohen, Διευθύνουσα Σύμβουλος των World Spa Awards δήλωσε ότι το επίπεδο των φετινών συμμετεχόντων είναι εξαιρετικό και λειτουργεί ως υγιής δείκτης της δυναμικής, του ανταγωνισμού και της καινοτομίας στον κλάδο.

Τα World Spa Awards είναι η αδελφή εκδήλωση των World Travel Awards, που γιορτάζουν αυτήν την περίοδο την 29η επέτειό τους.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα