Ένα νέο ξενοδοχειακό κόνσεπτ γεννιέται στη Μαγιόρκα

31 Mar 2023, 14:21 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Ένα νέο ξενοδοχειακό κόνσεπτ γεννιέται στη Μαγιόρκα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η ξενοδοχειακή αλυσίδα της Μαγιόρκα Universal Beach Hotels μετέτρεψε το πρώτο ξενοδοχείο που εντάχθηκε στο χαρτοφυλάκιό της το 1991 σε ένα νέο ξενοδοχειακό κόνσεπτ που μέχρι σήμερα δεν υπήρχε στη Μαγιόρκα: Το Beach Club Hotel, το οποίο συνδυάζει design ξενοδοχείο με beach club.

Το Universal Hotel Aquamarin, το οποίο θα ανοίξει με το νέο κόνσεπτ στις 28 Απριλίου του 2023, έχει υποβληθεί σε εκτενή επανασχεδιασμό των εσωτερικών και εξωτερικών του χώρων, με έμφαση στις αιώρες, ξαπλώστρες και ομπρέλες σε μια πλατφόρμα δίπλα στη θάλασσα. Παράλληλα, το ξενοδοχείο διαθέτει νέα περιοχή σπα και ευεξίας.

Η πρωτοβουλία αυτή αντιπροσωπεύει το καινοτόμο μας πνεύμα, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Universal Beach Hotels, Yannik Erhart, ο οποίος περιμένει ότι το ίδιο κόνσεπτ θα εφαρμοστεί και σε άλλα ξενοδοχεία της αλυσίδας.

Η γαστρονομική προσφορά έχει ανασυσταθεί από τον Mika Ferrer, και στρέφεται προς ένα μίγμα δημιουργικών πιάτων από την Άπω Ανατολή και το Περού και από τα φρέσκα θαλασσινά.

Τη μουσική έχει αναλάβει ο DJ και Παραγωγός Fernando Gullón, με τοπικές, εθνικές και παγκόσμιες μουσικές DJ συνοδευόμενες από μια επιλογή μουσικών από τα είδη της σόουλ, της φανκ και του φλαμένγκο μέχρι την chill-out μουσική.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα