The Social Athens Hotel: Νέα είσοδος της Radisson στην Ελλάδα με έκτο ξενοδοχείο στο Κολωνάκι

27 Mar 2023, 13:20 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

The Social Athens Hotel: Νέα είσοδος της Radisson στην Ελλάδα με έκτο ξενοδοχείο στο Κολωνάκι

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το πρώτο του ξενοδοχείο Radisson Individuals στην Ελλάδα άνοιξε ο ξενοδοχειακός όμιλος Radisson στο Κολωνάκι. Το upscale μπουτίκ ξενοδοχείο The Social Athens Hotel είναι το έκτο ξενοδοχείο του Radisson Hotel Group που ανοίγει στην Ελλάδα.

Πρόκειται για το μοναδικό επώνυμο ξενοδοχείο στην οδό Βουκουρεστίου, όπου εδράζονται εξέχοντες διεθνείς οίκοι μόδας πολυτελείας και καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές.

Το The Social Athens Hotel διαθέτει μια εντυπωσιακά μοντέρνα, κυματιστή πρόσοψη από λευκά θερμομονωτικά πάνελ ενώ οι εσωτερικοί του χώροι στοχεύουν στη δημιουργία μιας συνέργειας μεταξύ μιας αυθεντικής Αθηναϊκής εμπειρίας και μιας ήρεμης και ευχάριστης διαμονής σε ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 24 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες, καθώς και μια προεδρική σουίτα με μεγάλη ταράτσα και θέα στον Λυκαβηττό.

Στεγάζεται σε πρώην δημόσιο κτίριο της δεκαετίας του 1960 το οποίο ανακαινίστηκε από το βραβευμένο Ελληνο-Σουηδικό αρχιτεκτονικό γραφείο OOAK architects. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν πολυτελή υλικά που προέρχονται από την Ελλάδα.

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου επωφελούνται από μια σειρά υπηρεσιών, από δωρεάν πρόσβαση υψηλής ταχύτητας στο internet μέχρι ένα μοναδικό υπαίθριο γυμναστήριο. Ο χώρος του μοντέρνου εστιατορίου και του μπαρ στο ισόγειο, προσκαλεί την πόλη στο ξενοδοχείο και εστιάζει σε φρέσκα, βιώσιμα υλικά για τη δημιουργία νόστιμων μεσογειακών και διεθνών πιάτων. Το λόμπι και το μπαρ του ξενοδοχείου προσφέρουν έναν μοντέρνο χώρο για κάθε είδους καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και κοινωνικές συγκεντρώσεις στην πόλη.

Η διευθύντρια του ξενοδοχείου, κ. Ελένη Μπασμπάνη, δήλωσε: «Οι επισκέπτες μας θα συναντήσουν μια απαράμιλλη εμπειρία κομψότητας και στυλ στην καρδιά της πιο αποκλειστικής περιοχής της Αθήνας. Είτε πρόκειται για πολιτισμό, είτε για διασκέδαση, είτε για ψώνια, το ξενοδοχείο μας είναι η τέλεια βάση για όλα όσα έχει να προσφέρει η Αθήνα. Το Social δεν είναι απλώς ένα μέρος για να μείνετε, αλλά ένας προορισμός για κοινωνικοποίηση και εμπειρίες από τη ζωντανή αθηναϊκή κουλτούρα».

Μαζί με το The Social Athens, το χαρτοφυλάκιο του ομίλου Radisson στην Ελλάδα διευρύνεται σε έξι μονάδες σε λειτουργία. Το 2021 και 2022, ο όμιλος διεύρυνε τα ξενοδοχεία του με τα Radisson Blu Zaffron Hotel στη Σαντορίνη και Radisson Blu Euphoria Resort στη Μύκονο, καθώς και με το Radisson Resort Plaza Skiathos.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα