Nammos | Από ταβέρνα στην Ψαρού σε διεθνές brand πολυτελών ξενοδοχείων – Έρχεται το πρώτο Nammos Hotel στη Μύκονο

27 Mar 2023, 12:39 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Nammos | Από ταβέρνα στην Ψαρού σε διεθνές brand πολυτελών ξενοδοχείων – Έρχεται το πρώτο Nammos Hotel στη Μύκονο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Tο νέο της brand Nammos Hotels & Resorts λανσάρει η κοινοπραξία των Alpha Dhabi και Monterock International, ADMO, επεκτείνοντας το brand Nammos από την πολυτελή εστίαση στον τομέα της φιλοξενίας και ανακοινώνοντας το άνοιγμα ξενοδοχείων σε Μύκονο, Μαλδίβες και Άμπου Ντάμπι.

Ειδικότερα, ανακοινώθηκε η έναρξη λειτουργίας του πρώτου ξενοδοχείου του brand, το οποίο θα ανοίξει αυτό το καλοκαίρι στην παραλία Ψαρού στη Μύκονο (Nammos Hotel Mykonos).

Τα ξενοδοχεία Nammos θα προσφέρουν μια ολιστική εμπειρία φιλοξενίας που ταιριάζει στο διεθνές τζετ σετ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα Nammos Hotels & Resorts, εξυπηρετώντας τους πιο εκλεπτυσμένους ταξιδιώτες, θα προσφέρουν ασυναγώνιστη και γνήσια εμπειρία φιλοξενίας που αντικατοπτρίζει στοιχεία της υπάρχουσας προσφοράς του Nammos, ενώ θα προκαλούν μια πραγματική αίσθηση χαλαρής πολυτέλειας.

Στο επίκεντρο των Nammos Hotels & Resorts θα βρίσκεται η εμπειρία των επισκεπτών μέσω ψυχαγωγίας παγκόσμιας κλάσης, της ιδιαίτερης γαστρονομίας και της ακλόνητης προσοχής στη λεπτομέρεια. Οι διεθνείς ταξιδιώτες θα μπορούν να ξεφύγουν από τη γρήγορη ζωή της πόλης, επανασυνδεόμενοι με τα σημαντικά τους πρόσωπα και δημιουργώντας νέες διασυνδέσεις.

Κάθε ξενοδοχείο θα σχεδιαστεί με τα υψηλότερα πρότυπα, θα παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες και θα προσφέρει εμπειρίες που αντικατοπτρίζουν τον προορισμό στον οποίο θα βρίσκεται. Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση στις απαράμιλλες προσφορές γαστρονομίας και ευεξίας του Nammos World.

Το Nammos ξεκίνησε ως παραδοσιακή ταβέρνα στην παραλία της Ψαρού στη Μύκονο πριν από 20 χρόνια και έκτοτε έχει μετατραπεί σε έναν παγκόσμιο προορισμό που επαναπροσδιορίζει τη ζωή στην παραλία.

Η στροφή στα ξενοδοχεία και θέρετρα σηματοδοτεί ένα φιλόδοξο και επεκτάσιμο σχέδιο της Alpha Dhabi και της Monterock International για την επέκταση της εμβέλειας και του παγκόσμιου αποτυπώματος της Nammos World, διαφοροποιώντας παράλληλα την προσφορά της και καθιερώνοντας περαιτέρω τη φήμη της ως μάρκας πολυτελούς φιλοξενίας που προσφέρει ασυναγώνιστη γαστρονομική εμπειρία.

Ο ιδρυτικός συνεργάτης της Nammos World, Zannis Fratzeskos, δήλωσε: «Την τελευταία δεκαετία έχουμε κατακτήσει την τέχνη της δημιουργίας μιας εμπειρίας κατά τη διάρκεια της ημέρας όπως καμία άλλη και χαιρόμαστε που η Alpha Dhabi και η Monterock International έθεσαν ένα όραμα να ενισχύσουν περαιτέρω το brand Nammos World με το λανσάρισμα των Nammos Hotels & Resorts. Τα ακίνητα έχουν ρυθμιστεί έτσι ώστε να ενσωματώνουν τον τρόπο ζωής που δημιουργήσαμε σε μια ασυναγώνιστη εμπειρία φιλοξενίας και είμαστε ενθουσιασμένοι που οι πελάτες του Nammos παγκοσμίως θα γνωρίσουν το brand μέσα από ένα περιβάλλον ξενοδοχείου».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Monterock International, Alfredo Longo, τόνισε: «Όλοι εμείς στην Monterock International είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Alpha Dhabi μέσω της πρόσφατης κοινοπραξίας μας, ADMO, και έχουμε την τιμή να χτίζουμε πάνω στην υπάρχουσα προσφορά lifestyle της Nammos World. Ελπίζουμε να αποτυπώσουμε την αποκλειστική ατμόσφαιρα που δημιούργησε η Nammos World τα τελευταία 20 χρόνια μέσα ένα περιβάλλον ξενοδοχείου και είμαστε ενθουσιασμένοι που οι επισκέπτες θα το ζήσουν από πρώτο χέρι».

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα