Ethisphere: Η Wyndham ανάμεσα στις Πιο Ηθικές Εταιρίες στον Κόσμο για το 2023

17 Mar 2023, 15:21 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Ethisphere: Η Wyndham ανάμεσα στις Πιο Ηθικές Εταιρίες στον Κόσμο για το 2023

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

H Wyndham Hotels & Resorts αναδείχθηκε ανάμεσα στις Πιο Ηθικές Εταιρίες στον Κόσμο για το 2023 από τα βραβεία «World’s Most Ethical Companies» της Ethisphere, τα οποία επιβραβεύουν τις εταιρίες που επιδεικνύουν επιχειρηματική ακεραιότητα μέσα από κορυφαίας κλάσης πρακτικές ηθικής, συμμόρφωσης και διακυβέρνησης.

Η Wyndham ήταν η μοναδική μεγάλη ξενοδοχειακή εταιρία που βραβεύεται για το 2023 και είναι η τρίτη φορά που αναγνωρίζεται στα βραβεία «World’s Most Ethical Companies».

Σύμφωνα με τη Wyndham, η λειτουργία της βασίζεται στη φιλοσοφία ότι μια εταιρία μπορεί να διαπρέπει κάνοντας καλό, και γι’ αυτό η ενσωμάτωση ισχυρών και ηθικών πρακτικών στις καθημερινές επιχειρηματικές της δραστηριότητες αποτελούν κορυφαία προτεραιότητα.

Όπως αναφέρει η εταιρία, από ισχυρά εκπαιδευτικά προγράμματα για την καταπολέμηση της διαφθοράς και τη συμμόρφωση μέχρι την ανοιχτή γραμμή για ανώνυμες αναφορές και έναν γενικό κώδικα συμπεριφοράς, η Wyndham παρέχει στα μέλη της πόρους για να ενθαρρύνει ένα υψηλότερο επίπεδο ηθικής συμπεριφοράς.

Η Wyndham υποστηρίζει επίσης βιομηχανικούς οργανισμούς όπως η American Hotel & Lodging Association και παρέχει υποχρεωτικά εκπαιδευτικά προγράμματα για τους εργαζομένους της και τους συνεργάτες franchise σχετικά με την πρόληψη του trafficking ανθρώπων.

Βασισμένη στην Ethics Quotient® της Ethisphere, η διαδικασία αξιολόγησης των World's Most Ethical Companies περιλαμβάνει περισσότερες από 200 ερωτήσεις σχετικά με τον πολιτισμό, τις περιβαλλοντικές και κοινωνικές πρακτικές, τις δραστηριότητες ηθικής και συμμόρφωσης, τη διακυβέρνηση, τη διαφορετικότητα και τις πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν μια ισχυρή αλυσίδα αξίας.

Η διαδικασία χρησιμεύει ως πλαίσιο λειτουργίας για την καταγραφή και την κωδικοποίηση των κορυφαίων πρακτικών των οργανισμών σε όλες τις βιομηχανίες και σε όλο τον κόσμο.

 

 

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα