Πνοή πολυτελούς ευεξίας στην Κρήτη με το νέο ξενοδοχείο Pnoé Breathing Life – Ανοίγει τον Ιούνιο

17 Mar 2023, 11:54 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Πνοή πολυτελούς ευεξίας στην Κρήτη με το νέο ξενοδοχείο Pnoé Breathing Life – Ανοίγει τον Ιούνιο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τον Ιούνιο του 2023 πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του στην παραλία Καρτερός στο Ηράκλειο Κρήτης το νέο ξενοδοχείο Pnoé Breathing Life το οποίο θα απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες και υπόσχεται να φέρει στα ελληνικά νησιά ένα νέο επίπεδο εμπειρίας ευεξίας.

Όπως υπονοεί η ονομασία του ξενοδοχείου (Pnoé = Πνοή Ζωής), δημιουργήθηκε ως ένα χαλαρωτικό περιβάλλον στο οποίο οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν την Κρητική κουζίνα, να ζήσουν την περιπέτεια στο νησί και να απολαύσουν προγράμματα ευεξίας.

Το Pnoé Breathing Life ανήκει στην MK Hotel Collection, στην οποία περιλαμβάνονται ακόμη τα Sentido Unique Blue, και ανήκει σε ένα νέο είδος μικρών, σύγχρονων resort τα οποία εστιάζουν στην ευεξία και το φαγητό, προσφέροντας χώρους για ενήλικες που επιθυμούν να αναζωογονηθούν σε κάθε επίπεδο.

Διαθέτει 60 σουίτες με ιδιωτικές πισίνες, που έχουν σχεδιαστεί για να αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά του νησιού, χρησιμοποιώντας κατάλληλες χρωματικές παλέτες και υλικά όπως το ξύλο και την πέτρα.

Το ντεκόρ είναι σύγχρονο και ενθαρρύνει τους επισκέπτες να «αδειάσουν» τις σκέψεις τους και να επικεντρωθούν στον εαυτό τους.

Το Pnoé Breathing Life διαθέτει μια εξωτερική πισίνα και κάθε κοινόχρηστος χώρος του έχει τη δική του ταυτότητα.

Το εστιατόριο Thymises ταξιδεύει τους επισκέπτες στην Κρητική κουζίνα. Φρέσκο σούσι, σνακ και smoothies είναι διαθέσιμα καθόλη τη διάρκεια της ημέρας δίπλα από την κεντρική πισίνα, ενώ ο mixologist Άρης Αντωνακάκης έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο εύρος κοκτέιλ για το Uranos Rooftop Bar.

Τέλος, το Pnoé Breathing Life spa, το οποίο αποτελεί κεντρικό σημείο της εμπειρίας στο ξενοδοχείο, προσφέρει πρόσβαση σε προγράμματα ανάρρωσης αλλά και σε σύγχρονο γυμναστήριο και επαγγελματίες γυμναστές.

Οι τιμές ξεκινούν από 415 ευρώ ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένου του πρωινού.

 

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα