Η νέα συμφωνία Wyndham και Groups360 δίνει άμεση λύση στις πολλαπλές κρατήσεις

17 Mar 2023, 08:25 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Η νέα συμφωνία Wyndham και Groups360 δίνει άμεση λύση στις πολλαπλές κρατήσεις

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Νέα συμφωνία με τη Groups360 ανακοίνωσε η Wyndham Hotels & Resorts, ο μεγαλύτερος franchisor ξενοδοχείων στον κόσμο με περίπου 9.100 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 95 χώρες. Αντικείμενο της συμφωνίας, είναι η πραγματοποίηση άμεσων, πολλαπλών online κρατήσεων στα ξενοδοχεία Wyndham, εντός του 2023.

Με την υποστήριξη του GroupSync, κορυφαίας λύσης άμεσων κρατήσεων στον κλάδο της φιλοξενίας, τα ξενοδοχεία Wyndham θα έχουν την ευκαιρία να ενσωματώσουν απρόσκοπτα την εν λόγω πλατφόρμα στα συστήματα κρατήσεών τους, παρέχοντας στους διαχειριστές ταξιδιών – από μικρές ομάδες και μεγάλες εκδηλώσεις, μέχρι διαχειρίσεις υποδομών,  logistics και εταιρικών λογαριασμών – τη δυνατότητα να εντοπίζουν τις καλύτερες τιμές, τη διαθεσιμότητα και στη συνέχεια να κάνουν άμεση, online κράτηση δωματίων.

Σχετικά, η κα Lisa Checchio, διευθύντρια μάρκετινγκ των Wyndham Hotels & Resorts, ανέφερε ότι τα τελευταία 3 χρόνια, η Wyndham έχει επενδύσει πάνω από 100 εκατ. δολάρια σε μεγάλες τεχνολογικές πρωτοβουλίες, δίνοντας στους franchisees τη δυνατότητα πρόσβασης στις καλύτερες προσφορές και συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη του θετικού αποτελέσματος. Περαιτέρω, η κα Checchio επεσήμανε ότι η παροχή πρόσβασης στο GroupSync, είναι απλώς το πιο πρόσφατο παράδειγμα των πρωτοβουλιών αυτών, καθώς η Wyndham προσφέρει στους franchisees απίστευτες ευκαιρίες, όπως στον τομέα της οικονομίας για παράδειγμα, όπου η εν λόγω τεχνολογία αποτελεί προτεραιότητα.

Οι ξενοδοχειακές εταιρείες που αναρτούν διαθεσιμότητες πραγματικού χρόνου και τιμές στο GroupSync Marketplace, εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο στους διαχειριστές ταξιδιών, επιτρέποντάς τους να αναζητούν, να αγοράζουν και να κάνουν κράτηση σε ομάδες δωματίων. Είτε πρόκειται για σύντομες ομαδικές εκδηλώσεις μίας ή δύο διανυκτερεύσεων, όπως αθλητικές συναντήσεις, γάμοι και οικογενειακές συγκεντρώσεις, είτε για έργα που απαιτούν πολλές εβδομάδες υλικοτεχνική υποστήριξη, όπως εμπορικές κατασκευές, επισκευή γεφυρών ή επέκταση αυτοκινητόδρομου, το GroupSync δίνει τη δυνατότητα στους σχεδιαστές να κάνουν κράτηση για το ξενοδοχείο που προτιμούν γρήγορα και εύκολα, ηλεκτρονικά ή μέσω Smart RFP.

Από πλευράς του, ο κ.  Tim Flors, Chief Customer Officer, Groups360, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Wyndham είναι ένας σημαντικός παίκτης της φιλοξενίας, με προσφορές που καλύπτουν κάθε τμήμα του κλάδου. Οι διαχειριστές ταξιδιών, περιμένουν η εμπειρία της αγοράς ξενοδοχείων να γίνει ακόμη πιο εύκολη, απρόσκοπτη, στιγμιαία και online. Η εγκατάσταση της Wyndham στο GroupSync Marketplace, πραγματοποιεί ακριβώς αυτή την επιθυμία,  εξοικονομώντας χρόνο στα ξενοδοχεία και βοηθώντας τα να εξυπηρετούν καλύτερα τους επισκέπτες τους.

‘Ηδη, οι διαχειριστές ταξιδιών μπορούν να κάνουν κράτηση δωματίων και χώρων συσκέψεων στη Wyndham παγκοσμίως, μέσω του Smart RFP του GroupSync, ενώ αργότερα φέτος, αναμένεται να καταστούν διαθέσιμες στο GroupSync και οι πολλαπλές κρατήσεις δωματίων. Οι εν λόγω δράσεις, αποτελούν μέρος του καινοτόμου προγράμματος Wyndham Business της Wyndham, το οποίο μέσω μιας σειράς εργαλείων και πόρων, στοχεύει στην απλοποίηση των κρατήσεων για επαγγελματικά ταξίδια.

Σχετικά με τη Groups360

Η Groups360 δημιουργήθηκε με μοναδικό στόχο να ενδυναμώσει τους προγραμματιστές συσκέψεων, φέρνοντας καινοτομία, διαφάνεια και απλότητα σε ένα πρόβλημα που εμμένει εδώ και δεκαετίες: Το πρόβλημα των ομαδικών κρατήσεων. Η ολοκληρωμένη τεχνολογική λύση της εταιρείας, GroupSync, δίνει τη δυνατότητα στους προμηθευτές να διανέμουν το απόθεμα, να συνεργάζονται με τους σχεδιαστές και να βελτιστοποιούν τα έσοδα του ομίλου. Μεταξύ άλλων, το GroupSync επιτρέπει στους προμηθευτές να αναζητούν αγορές ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο, να κάνουν απευθείας κρατήσεις δωματίων και χώρων διαδικτυακά, ενώ αποτελεί και το πρώτο κανάλι διανομής που προσφέρει online κρατήσεις, τόσο για ομάδες δωματίων, όσο και για χώρους συσκέψεων.

Σχετικά με το Wyndham Business

Το Wyndham Business είναι μια σουίτα εργαλείων που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν όλους τους τύπους προγραμματιστών επαγγελματικών ταξιδιών, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα, απλοποιώντας τη διαδικασία κράτησης και παρέχοντας υποστήριξη σε όλα τα στάδια της διαδικασίας. Με ειδικές εκπτωτικές τιμές, αποκλειστικά προνόμια και τα καλύτερα επιχειρηματικά εργαλεία στην κατηγορία του, η Wyndham διευκολύνει την προμήθεια των σωστών ξενοδοχείων και συμβάλλει στη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας. Από μικρά ταξίδια και projects μακροχρόνιας διαμονής, μέχρι συνέδρια και άλλες εκδηλώσεις, είτε πρόκειται για λίγα, είτε για περισσότερα δωμάτια, η Wyndham Business προσφέρει την απόλυτη κάλυψη.

Σχετικά με τη Wyndham Hotels & Resorts

 Η Wyndham Hotels & Resorts είναι η μεγαλύτερη εταιρεία franchising ξενοδοχείων στον κόσμο, με περίπου 9.100 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 95 χώρες σε 6 ηπείρους. Μέσω του δικτύου των περίπου 843.000 δωματίων που προσελκύει τον καθημερινό ταξιδιώτη, η Wyndham κατέχει ηγετική παρουσία στην οικονομία και στα μεσαία τμήματα του κλάδου των καταλυμάτων. Η εταιρεία διαχειρίζεται ένα χαρτοφυλάκιο 24 brands ξενοδοχείων, συμπεριλαμβανομένων των Super 8, Days Inn, Ramada, Microtel, La Quinta, Baymont, Wingate, AmericInn, Hawthorn Suites, Trademark Collection και Wyndham. Τέλος, το βραβευμένο πρόγραμμα επιβράβευσης Wyndham Rewards, προσφέρει σε περισσότερα από 100 εκατ. εγγεγραμμένα μέλη την ευκαιρία να εξαργυρώσουν πόντους σε χιλιάδες ξενοδοχεία, θέρετρα, κλαμπ διακοπών και ενοικιάσεις διακοπών παγκοσμίως.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα