Μέσα στο 2023 ανοίγει το νέο Domes White Coast Milos – Σχέδια για νέα ξενοδοχεία σε Χαλκιδική, Μύκονο, Σαντορίνη και Αθήνα (φωτο)

07 Feb 2023, 13:11 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Μέσα στο 2023 ανοίγει το νέο Domes White Coast Milos – Σχέδια για νέα ξενοδοχεία σε Χαλκιδική, Μύκονο, Σαντορίνη και Αθήνα (φωτο)

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

To Ελληνικό brand ξενοδοχείων πολυτελούς lifestyle Domes ανακοίνωσε το άνοιγμα νέων ξενοδοχείων του καθώς και σχέδια ανάπτυξης για το 2023, ανάμεσα στα οποία είναι το πρώτο του ξενοδοχείο στη Μήλο.

Το Domes White Coast Milos, το οποίο βρίσκεται στις βόρειες ακτές της Μήλου, πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του μέσα στο 2023. Διαθέτει 30 πολυτελείς σουίτες που προς το παρόν έχει το brand των Small Luxury Hotels of the World.

Πρόκειται για ξενοδοχείο αποκλειστικά για ενήλικες και κάθε σουίτα διαθέτει ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης, ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και τπρόσβαση σε τρεις αμμουδιές.

Η αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου είναι εμπνευσμένη από τους λευκούς σχηματισμούς βράχων του νησιού, δημιουργώντας ένα ήρεμο καταφύγιο με πολυτελή απλότητα, διακριτικούς εσωτερικούς χώρους και ουδέτερους τόνους.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Domes, Δρ. Γιώργος Π. Σπανός, το πρώτο πρότζεκτ της αλυσίδας στη Μήλο προέκυψε από συνεργασία με την Invel Real Estate και την Prodea Investments, ενώ αναμένονται και άλλα πρότζεκτ στις Κυκλάδες.

Όραμά μας είναι να εξελίξουμε αυτή την ιδιαίτερη μονάδα σε κορυφαίο ξενοδοχείο στο Αιγαίο με ιδιωτικές πισίνες, με ανάπτυξη σε δύο φάσεις μέσα στην ερχόμενη διετία, όπου ο αριθμός των σουιτών θα ανέβει σε 130, ανέφερε ο κ. Σπανός. Αυτό θα μας δώσει τη δυνατότητα να ενισχύσουμε το αποτύπωμά μας στις Κυκλάδες, και να παγιώσουμε τη συμμαχία μας με τις Invel και Prodea, πρόσθεσε.

Νέα ξενοδοχεία της Domes πρόκειται να ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα σε δημοφιλείς Ελληνικούς προορισμούς όπως η Χαλκιδική, η Μύκονος, η Σαντορίνη και η Αθηναϊκή Ριβιέρα, ενώ το brand έχει σχέδια περαιτέρω επέκτασής του στην Ευρώπη.

Παράλληλα, το οικογενειακό ξενοδοχείο Domes Lake Algarve κοντά στην Vilamoura της Πορτογαλίας υποβάλλεται σε ανακαίνιση και εντάσσεται στην συλλογή ξενοδοχείων Autograph Collection, αποτελώντας τμήμα της Marriott International.

Την περασμένη σεζόν, η Domes επέκτεινε το ξενοδοχείο Domes Miramare, a Luxury Collection Hotel στην Κέρκυρα, με 69 νέα δωμάτια και σουίτες και επιφάνεια 7.000 τ.μ., νέο σπα, πισίνα, γυμναστήριο, εστιατόριο και loft bar. Το ξενοδοχείο σχεδιάστηκε από την Kristina Zanic και την αρχιτεκτονική επιμέλεια είχε η Makridis & Associates.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα