Dusit Suites Athens: Ανοίγει στην Αθήνα το πρώτο ξενοδοχείο της Ταϊλανδικής αλυσίδας Dusit Hotels στην Ευρώπη

02 Feb 2023, 12:50 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Dusit Suites Athens: Ανοίγει στην Αθήνα το πρώτο ξενοδοχείο της Ταϊλανδικής αλυσίδας Dusit Hotels στην Ευρώπη

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Δεκατέσσερα νέα ξενοδοχεία και resort, ανάμεσα στα οποία και ένα στην Ελλάδα, πρόκειται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μέσα στο 2023, ως μέρος του χαρτοφυλακίου της αλυσίδας ξενοδοχείων Dusit Hotels and Resorts, που ανήκει σε έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους ξενοδοχείων και ακινήτων της Ταϊλάνδης, Dusit International.

Η Dusit ανακοίνωσε το νέο Dusit Suites Athens, ένα μπουτίκ ξενοδοχείο στη Γλυφάδα (Λαζαράκη 42 & Πανδώρας 3), που θα αποτελέσει την είσοδο του brand τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Το ξενοδοχείο αναμένεται να ανοίξει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2023 και θα λειτουργήσει βάσει συμφωνιών management.

Το Dusit Suites Athens διαθέτει 36 πολυτελείς και ευρύχωρες σουίτες και βρίσκεται λίγα βήματα από την ακτή του Αστέρα Γλυφάδας. Έχει σχεδιαστεί με σκοπό να προσφέρει άνεση και ξεκούραση στους επισκέπτες του, ενώ θα διαθέτει εξωτερική πισίνα, σπα και σάουνα καθώς και εστιατόριο και μπαρ, αλλά και το ενυπόγραφο TAO restaurant με Ασιατική κουζίνα.

Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της Dusit βρίσκεται η παραδοσιακή φιλοξενία της Ταϊλάνδης.

Το 2023, η Dusit θα ανοίξει συνολικά 14 ξενοδοχεία και resort με σχεδόν 1.700 δωμάτια, ανεβάζοντας το σύνολο των ξενοδοχείων της σε όλο τον κόσμο σε 62 (περί τα 13.700 δωμάτια) και τις χώρες παρουσίας της σε 17. Πάνω από 60 ξενοδοχεία βρίσκονται σε φάση σχεδιασμού και αναμένεται να ανοίξουν μέσα στα ερχόμενα τρία έως τέσσερα χρόνια.

«Στα Dusit Hotels and Resorts, κατανοούμε ότι η ποιότητα είναι το κλειδί για τη βιώσιμη επιτυχία και τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της επιχείρησής μας», δήλωσε ο COO της Dusit International, κ. Gilles Cretallaz.

«Καθώς τα ταξίδια συνεχίζουν να ανακάμπτουν, παραμένουμε σταθεροί στη δέσμευσή μας στην ποιότητα έναντι της ποσότητας και στην παροχή εξαιρετικών εμπειριών στους καλύτερους προορισμούς του κόσμου», πρόσθεσε.

Τα ξενοδοχεία που θα ανοίξουν το 2023 είναι τα ακόλουθα...

Κίνα

Dusit Thani Mogan Mountain, Huzhou, 

Dusit Devarana Hangzhou

Dusit Princess Suites Hotel Ganzhou

Ελλάδα

Dusit Suites Athens 

Ινδία

Dusit Princess Serviced Suites Kolkata

dusitD2 Fagu, Shimla

Ιαπωνία

ASAI Shijo Kyoto

Dusit Thani Kyoto

Κένυα

Dusit Princess Hotel Residences Nairobi 

Νεπάλ

Dusit Princess Kathmandu

Dusit Thani Himalayan Resort Dhulikhel 

Ταϊλάνδη

ASILI Village at dusitD2 Khao Yai

ASAI Bangkok Sathorn

dusitD2 Samyan Bangkok

Dusit Princess Phatthalung

Η Dusit International ή Dusit Thani Public Company Limited (DUSIT) ιδρύθηκε το 1948 και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Ταϊλάνδης. Η δραστηριότητά της περιλαμβάνει τους τομείς ξενοδοχεία και resort, εκπαίδευση στην φιλοξενία, φαγητό, ανάπτυξη ακινήτων και υπηρεσίες που σχετίζονται με τη φιλοξενία.

Το χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων, resort και πολυτελών βιλών περιλαμβάνει πάνω από 300 μονάδες που λειτουργούν με έξι brand (Dusit Thani, Dusit Devarana, dusitD2, Dusit Princess, ASAI Hotels και Elite Havens) σε 16 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα