Στα Aria Hotels τo boutique ξενοδοχείο Villa Selena στη Σύρο

31 Jan 2023, 18:15 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Στα Aria Hotels τo boutique ξενοδοχείο Villa Selena στη Σύρο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, ενισχύουν το χαρτοφυλάκιό τους με τo boutique ξενοδοχείο Villa Selena στο νησί της Σύρου. Το Villa Selena, ένα προσεκτικά ανακαινισμένο διατηρητέο αρχοντικό κτίριο, βρίσκεται σε μία από τις πλέον γνωστές και προβεβλημένες περιοχές του νησιού, τα Βαπόρια.  

 Η εσωτερική διακόσμηση του Villa Selena είναι ιδιαίτερα επιλεγμένη και έχει διαμορφωθεί με σεβασμό στην ιστορία του  κτιρίου -ενός νεοκλασικού έργου τέχνης της Σύρου του 19ου αιώνα. Τα αναπαλαιωμένα έπιπλα, τα μαρμάρινα μπάνια, οι κρυστάλλινοι πολυέλαιοι, οι τοιχογραφίες και οι μεταξοτυπίες, αποκλειστικά επιλεγμένες για το Villa Selena, συνδυάζουν την πολυτέλεια με την απλότητα, δημιουργώντας μία μοναδική εμπειρία διαμονής για κάθε επισκέπτη.

Το Villa Selena αποτελείται από πέντε ευρύχωρα  δωμάτια και μία σουίτα με θέα προς το Αιγαίο και την παραλία Βαπόρια. Η σουίτα διαθέτει τζακούζι με θέα στην πόλη.

Τα Aria Hotels έχουν πλέον τη διαχείριση 70 ακινήτων σε διαφορετικούς νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα