Δύο πισίνες ελληνικών ξενοδοχείων στις πιο πολυφωτογραφημένες στο Instagram

25 Jan 2023, 15:05 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Δύο πισίνες ελληνικών ξενοδοχείων στις πιο πολυφωτογραφημένες στο Instagram

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Με το 31% των Βρετανών να κλείνουν διακοπές νωρίς φέτος για να πετύχουν την καλύτερη τιμή και να νικήσουν τη μελαγχολία του Ιανουαρίου, η νέα έρευνα της Comparethemarket αποκάλυψε τις πισίνες του κόσμου με τις πιο πολλές Instagram δημοσιεύσεις για να εμπνεύσει όσους θέλουν να κάνουν μια βουτιά με θέα.

Η ύπαρξη μιας πολυτελούς πισίνας για χαλάρωση και για την τέλεια φωτογραφία για τo "γκραμ" αποτελεί ελκυστικό στοιχείο για τους περισσότερους παραθεριστές. Έτσι, το να γνωρίζουν πού θα βρουν τις καλύτερες βοηθάει πάντα όταν σχεδιάζουν μια απόδραση.

Το Ντουμπάι φιλοξενεί την πισίνα με τα περισσότερα posts στον κόσμο, το Address Beach Resort, με πάνω από 106.000 αναρτήσεις, ενώ πρώτη στην Ευρωπαική κατάταξη βρίσκεται η Villa Honegg στην Ελβετία.

Οι πιο δημοφιλείς πισίνες της Ελλάδας που βρίσκονται στην Ευρωπαϊκή κατάταξη είναι η πισίνα του Grace στην Σαντορίνη (15η θέση) και του Life Gallery στην Αθήνα (22η θέση)!

Σχολιάζοντας την έρευνα, η διευθύντρια της Comparethemarket, Anna McEntee, δήλωσε: "Για τους παραθεριστές που αναζητούν ένα ταξίδι με μια πινελιά πολυτέλειας, το να βρουν ένα μέρος με μια καταπληκτική πισίνα μπορεί πραγματικά να προσθέσει τον wow παράγοντα. Ενώ το σωστό ταξιδιωτικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο μπορεί να καλύψει τα προσωπικά αντικείμενα που χάθηκαν, κλάπηκαν ή καταστράφηκαν, πιθανόν να μην είστε καλυμμένοι αν αφήσετε τα πράγματά σας αφύλακτα, οπότε βεβαιωθείτε ότι τα πράγματά σας είναι αποθηκευμένα με ασφάλεια αν πάτε στην πισίνα για μια βουτιά. Αν τύχει να πέσετε θύμα κλοπής, είναι σημαντικό να το αναφέρετε στην αστυνομία το συντομότερο δυνατό, καθώς ορισμένοι ασφαλιστικοί φορείς απαιτούν να το έχετε κάνει εντός 24 ωρών για να είναι έγκυρη η απαίτησή σας".

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα