Όμιλος Sani / Ikos Resort: Αύξηση 8% το 2023 σε όλους τους ξενοδοχοϋπαλλήλους του στην Ελλάδα

25 Jan 2023, 14:28 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Όμιλος Sani / Ikos Resort: Αύξηση 8% το 2023 σε όλους τους ξενοδοχοϋπαλλήλους του στην Ελλάδα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Αύξηση 8% το 2023 για όλους τους ξενοδοχοϋπαλλήλους, παλαιούς και νέους, που εργάζονται στα θέρετρα του Ομίλου, Sani Resort και Ikos Resorts στην Ελλάδα, προβλέπει η επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που υπέγραψε η διοίκηση του ομίλου με τους εκπροσώπους των εργαζομένων.

Η αύξηση είναι υψηλότερη από το αντίστοιχο ποσοστό που προβλέπει η εθνική κλαδική συλλογική σύμβαση εργασίας (5,5%) για το ίδιο διάστημα και θα έχει αναδρομική ισχύ από 1.1.2023.

Ο όμιλος Sani/Ikos έχει σήμερα πάνω από 6.500 εργαζομένους, εκ των οποίων οι 5.300 στην Ελλάδα. Από το 2015 πάνω από 3.600 νέοι εργαζόμενοι έχουν ενταχθεί στο δυναμικό του, ως αποτέλεσμα της δυναμικής ανάπτυξης του Ομίλου και την επέκταση των εμπορικών σημάτων Sani Resort και Ikos Resorts στην ευρύτερη περιοχή, ενώ μέχρι το 2025 αναμένεται να δημιουργηθούν πάνω από 2.900 νέες θέσεις εργασίας.

Το 2023 ο Όμιλος Sani/Ikos, όπως αναφέρεται, θα ενισχύσει σημαντικά και θα αναβαθμίσει περαιτέρω τις παροχές που προσφέρει στους εργαζομένους του (διαμονή, σίτιση, μετακίνηση, κτλ.), ενώ θα συνεχίσει να επενδύει στην ανάπτυξη των ανθρώπων του και τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών και των αγορών εργασίας σε όλες τις περιοχές όπου δραστηριοποιείται.

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα