Accor: Νέο παγκόσμιο brand μπουτίκ ξενοδοχείων με τίτλο Handwritten Collection

19 Jan 2023, 12:54 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Accor: Νέο παγκόσμιο brand μπουτίκ ξενοδοχείων με τίτλο Handwritten Collection

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

H Αccor λανσάρει ένα νέο brand με τίτλο Handwritten Collection, το οποίο θα έχει ένα παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο με ελκυστικά ξενοδοχεία που προσφέρουν οικεία και κομψή εμπειρία διαμονής.

Η Handwritten Collection εμπλουτίζει την προσφορά της Accor στο τμήμα των «brand συλλογών» με μια προσεκτική επιλογή ξενοδοχείων που παρουσιάζουν γοητευτικές και μοναδικές ιδέες. «Στόχος της εταιρίας, πέρα ​​από την παροχή μιας πραγματικά αυθεντικής εμπειρίας επισκεπτών, είναι να υποστηρίξει τον αυξανόμενο αριθμό ανεξάρτητων και boutique ιδιοκτητών ξενοδοχείων που θέλουν να ενισχύσουν το παγκόσμιο προφίλ τους, να συνδεθούν με μεγαλύτερο κοινό και να αυξήσουν τα έσοδά τους χωρίς να χάσουν την ταυτότητά τους», δήλωσε ο Chief Marketing Officer των Premium, Midscale, Economy Brands της Accor, Alex Schellenberger.

«Τα ξενοδοχεία που θα παρουσιάσουμε στη Handwritten Collection είναι εκείνα που αναζητούν ταξιδιώτες που εκτιμούν τις συναρπαστικές ταξιδιωτικές εμπειρίες και μια διαφορετικού τύπου φιλοξενία, καθώς και από ξενοδόχους που αγαπούν τη μοναδική προσωπικότητα των καταλυμάτων τους, ενώ παράλληλα επιθυμούν τα οφέλη που συνοδεύουν μια έναν κορυφαίο παγκόσμιο εταίρο», επισημαίνει.

Η Handwritten Collection προσφέρει μια ποικιλία από ξενοδοχεία τόσο ξεχωριστά, που είναι σαν να προσκαλεί τους επισκέπτες στα γοητευτικά και κομψά σπίτια των τοπικών ξενοδόχων. Η εμπειρία του επισκέπτη στη Handwritten Collection ζωντανεύει το πνεύμα του οικοδεσπότη: τα γούστα, τα πάθη του και τις μικρές ιδιορρυθμίες της προσωπικότητάς του. Κάθε τοπικός ξενοδόχος προσφέρει μια γοητευτική παρουσία που υφαίνει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του στον ιστό του ξενοδοχείου του, προσελκύοντας τους επισκέπτες σε απολαυστικές συζητήσεις και προσδίδοντας μια προσωπική ενέργεια στην εμπειρία του επισκέπτη.

Η Accor διαθέτει ήδη πάνω από 110 ξενοδοχεία Handwritten με περισσότερα από 11.500 δωμάτια, εκ των οποίων 12 διασφαλισμένες υπογραφές συμβολαίων και πέντε ξενοδοχεία τα οποία αναμένεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους κατά το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Το χαρτοφυλάκιο της Handwritten Collection αναμένεται να ξεπεράσει τα 250 ξενοδοχεία μέχρι το 2030.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα