To περιοδικό μόδας Elle άνοιξε το πρώτο του ξενοδοχείο στο Παρίσι με εντυπωσιακό σχεδιασμό (φωτό)

12 Jan 2023, 18:47 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

To περιοδικό μόδας Elle άνοιξε το πρώτο του ξενοδοχείο στο Παρίσι με εντυπωσιακό σχεδιασμό (φωτό)

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το γνωστό γαλλικό περιοδικό μόδας Elle άνοιξε το πρώτο του μπουτίκ ξενοδοχείο στο Παρίσι.

Το Maison Elle Paris είναι 4 αστέρων και βρίσκεται στην καρδιά της γαλλικής πρωτεύουσας, κοντά στην Αψίδα του Θριάμβου και τα Ηλύσια Πεδία. To ξενοδοχείο δημιουργήθηκε στο ακίνητο που στέγαζε το πρώην Hotel Flanelles Paris, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τον σχεδιασμό του.

Διαθέτει 25 δωμάτια και σουίτες, εγκαταστάσεις σπα, σάουνα και στούντιο γιόγκα, κατάστημα λιανικής με επιλεγμένα προϊόντα Elle και ένα σαλόνι με βιβλιοθήκη, όπου σερβίρονται τσάι, αρτοσκευάσματα και κοκτέιλ.

Στο ξενοδοχείο εκτίθεται 70 έργα τέχνης από τα αρχεία του περιοδικού Elle.

Το ξενοδοχείο παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα του ως εξής:

"Ζήστε μια μοναδική εμπειρία σε ένα design ξενοδοχείο 4 αστέρων στο Παρίσι! Το περιοδικό ELLE συνοδεύει τους αναγνώστες του σε όλο τον κόσμο από το 1945. Με τα χρόνια, το περιοδικό έχει γίνει ένα πραγματικά παγκόσμιο brand. Συνδεδεμένο με το στυλ, την υγεία, την ευεξία, την ομορφιά και τις κοινωνικές τάσεις, το brand ELLE έχει δημιουργήσει μια αληθινή κουλτούρα επωνυμίας με ισχυρές αξίες και έναν πραγματικό συναισθηματικό δεσμό με τους πελάτες του. Σήμερα, μπείτε στο Maison ELLE, ένα μοναδικό lifestyle boutique hotel! Ανακαλύψτε τις αξίες του ELLE με μια πιο συναισθηματική εμπειρία ξενοδοχείου. Ο τόνος έχει μπει! Ο χώρος έχει ψυχή, αναπνέει τη φρεσκάδα και τη χαρά της ζωής του περιοδικού".

 Οι προγραμματιστές του Maison Elle σχεδιάζουν και άλλα ξενοδοχεία στην Ευρώπη και τη Νοτιοανατολική Ασία. Το πιο έτοιμο για να ανοίξει είναι ένα ακίνητο στην Μπανγκόκ. Για το καλοκαίρι προγραμματίζεται ένα ξενοδοχείο στο Μεξικό, που θα παρέχει υπηρεσίες υψηλότερου επιπέδου και ενδεχομένως να αποτελέσει τη μάρκα νέας κατηγορίας ξενοδοχείων Elle.


 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα