Elaia Grove: Νέες πολυτελείς βίλες των Aria Hotels στην Καλαμάτα

02 Dec 2022, 12:47 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Elaia Grove: Νέες πολυτελείς βίλες των Aria Hotels στην Καλαμάτα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, εμπλουτίζουν το χαρτοφυλάκιό τους με τις δύο πολυτελείς βίλες του Elaia Grove στην Καλαμάτα που θα λειτουργούν καθόλη τη διάρκεια του έτους.

To Elaia Grove, που πήρε το όνομά του από τους ελαιώνες που το περιτριγυρίζουν, βρίσκεται σε μία τοποθεσία που εγγυάται έναν συνδυασμό βουνού και θάλασσας. Ο μεγάλος κήπος με τα ελαιόδεντρα, οι δύο πισίνες και οι πλήρως επιπλωμένες βεράντες του Elaia Grove δημιουργούν μοναδική εμπειρία φιλοξενίας, ιδανική για οικογένειες με παιδιά, ζευγάρια ή παρέες φίλων που θέλουν να απολαύσουν ξεχωριστές στιγμές ξεκούρασης και γαλήνης. Παράλληλα, η κάθε βίλα διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, αλλά και ανεξάρτητη είσοδο, παρέχοντας τη δυνατότητα απόλυτης ιδιωτικότητας.

Οι δύο ανεξάρτητες βίλες, 110 τ.μ. και 90 τ.μ. αντίστοιχα, του Elaia Grove παρέχουν στους επισκέπτες άνεση και πολυτέλεια, ενώ οι ελαιώνες, που τις περιβάλλουν, τους φέρνουν σε επαφή με το μοναδικό φυσικό τοπίο της Μεσσηνίας. Η διακόσμησή τους κινείται σε σύγχρονη και boho αισθητική και  περιλαμβάνουν  master ensuite υπνοδωμάτιο με king size κρεβάτι, υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια, μπάνιο, open plan σαλόνι με καθιστικό, τραπεζαρία και κουζίνα, καθώς και πλήρως επιπλωμένη ιδιωτική βεράντα και πισίνα.

Το χαρτοφυλάκιο των Aria Hotels περιλαμβάνει 55 ακίνητα σε διαφορετικούς νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα