Η Selected Hideaways συμμετέχει στην Xenia 26-28/11

23 Nov 2022, 12:05 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Η Selected Hideaways συμμετέχει στην Xenia 26-28/11

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις
Selected Hideaways

H Selected Hideaways, ενημερώνει τους φίλους και συνεργάτες για την συμμετοχή της στην φετινή έκθεση XENIA που θα πραγματοποιηθεί 26-28 Νοέμβριου 2022. 

Οι εκπρόσωποι της S.H θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν στο Hall 1  E25 με ιδιοκτήτες και στελέχη ξενοδοχείων σχετικά με όλες τις σύγχρονες τάσεις , τις προτεινόμενες λύσεις για τη βέλτιστη διαχείριση των επιχειρήσεων τους .H  XENIA  ιδανικό μέρος ενημέρωσης και συνάντησης. 

Σε περίπτωση που θα θέλατε να κανονίσετε μια συνάντηση με εκπρόσωπο της Selected Hideaways, παρακαλούμε αποστείλτε email στο info@selectedhideaways.com

Η Selected Hideaways είναι μια Ελληνική εταιρεία ανάπτυξης και διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων με επικέντρωση στην παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών προτάσεων και λύσεων προς ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και βιλών. 

Δημιουργούμε μια στρατηγική η οποία βοηθάει στο να προβλέπουμε προκλήσεις της αγοράς, χρησιμοποιούμε νέες τεχνολογίες και δεξιότητες που συμβάλλουν στην κερδοφορία της κάθε ξενοδοχειακής μονάδας. Παρακολουθούμε καθημερινά τις εξελίξεις και προσαρμόζουμε τις ανάγκες της εταιρείας με βάση την εποχικότητα και την αλληλεπίδραση με το κοινό-στόχο, εφαρμόζοντας πάντα την πιο αποτελεσματική στρατηγική για τον ξενοδοχειακό κλάδο. Συμμετέχουμε σε διεθνείς εκθέσεις, κλείνοντας ωφέλιμες συμφωνίες με μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία και επιχειρηματίες του τουρισμού σε ολόκληρο τον κόσμο. Διαμορφώνουμε την εταιρική εικόνα του ξενοδοχείου, και την προβάλλουμε στοχεύοντας σε κάθε χώρα ξεχωριστά. Έχουμε μια αξιόλογη συλλογή από ξενοδοχεία σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό μας στη Μεσόγειο. Τέλος, αναγνωρίζουμε ότι οι τιμές του διαδικτύου είναι παρόμοιες με εκείνες στο χρηματιστήριο και κυμαίνονται καθημερινά. Ως εκ τούτου, δεσμευόμαστε για συνεχή παρακολούθηση των τιμών και των αλλαγών που προκύπτουν, διασφαλίζοντας τις καλύτερες τιμές για τους πελάτες μας.

Τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία της Selected Hideaways σημείωσαν εντυπωσιακές επιδόσεις το 2022 και ανανεώνουν τις συνεργασίες τους για το 2023, ενώ είναι ήδη έντονο το ενδιαφέρον ξενοδοχείων που αναζητούν μια ομάδα που μπορεί να εγγυηθεί για το αποτέλεσμα. 

Οι προβλέψεις μας για την επόμενη τουριστική σεζόν του είναι θετικές. Οι προκρατήσεις έχουν ξεκινήσει ήδη από τα τέλη του φετινού καλοκαιριού και δείχνουν ήδη τα θετικά και αισιόδοξα μηνύματα της ζήτησης για την Ελλάδα, αλλά και για τα ξενοδοχεία που έχουμε στο portfolio μας. Ακόμη και οι επαφές που κάναμε στην WTM μας έδωσαν την επιβεβαίωση ότι θα ακολουθήσει μια πολύ αισιόδοξη χρονιά για την Ελλάδα. Τα Ελληνικά νησιά, αλλά και η Αθήνα αποτελούν πόλο έλξης για τους επισκέπτες και οι υψηλές υπηρεσίες της εταιρείας μας οδηγούν στην αύξηση των κρατήσεων.  

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@selectedhideaways.com ή 6936784133  

www.selectedhideaways.com 

 

Facebook Twitter Linkedin
Selected Hideaways

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα