Hyatt: Άνοιξε το Magma Resort Santorini – «Πολυτελής διαμονή με το αυθεντικό πνεύμα της Σαντορίνης» (Video)

16 Aug 2022, 10:19 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Hyatt: Άνοιξε το Magma Resort Santorini – «Πολυτελής διαμονή με το αυθεντικό πνεύμα της Σαντορίνης» (Video)

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Άνοιξε το πολυτελές ξενοδοχείο Magma Resort Santorini, σηματοδοτώντας το πρώτο resort της Unbound Collection της Hyatt στα ελληνικά νησιά.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο χωριό Βουρβούλος της Σαντορίνης και διαθέτει σύγχρονο ντιζάιν που είναι εναρμονισμένο με το ηφαιστειακό περιβάλλον και τις παραλίες του νησιού, τους αμπελώνες και τη θέα στη θάλασσα που προσφέρει.

Στις υπηρεσίες του περιλαμβάνεται η ολιστική και πνευματική ευεξία που διέπει το Lava Spa καθώς και την πολυτελή γαστρονομική εμπειρία που επιμελείται ο σεφ με δύο αστέρια Μισελέν, Arnaud Bignon του εστιατορίου Spondi Athens.

Το ξενοδοχείο περιλαμβάνει επίσης ηλιόλουστη ταράτσα και πισίνα υπερχείλισης με θέα στην ακτογραμμή του νησιού.

Το οικολογικό ντιζάιν του ξενοδοχείου επιμελήθηκε η PEOPLE and Elastic Architects, και σε αυτό ενσωματώνονται το ξύλο, η πέτρα και οι ηφαιστειακές, σκούρες αποχρώσεις οι οποίες συνδυάζονται με μινιμαλιστικούς και εκλεπτυσμένους εσωτερικούς χώρους, ενώ η αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου θυμίζει τους καμπυλωτούς σχηματισμούς των πλαγιών από λάβα που το περιβάλλουν.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 59 πολυτελή δωμάτια με θέα, στα οποία περιλαμβάνονται 24 σουίτες, με βεράντες, σάουερ, χαλαρούς χώρους καθιστικού και χώρους γευμάτων καθώς και ιδιωτικές πισίνες. Η Magma Suite προσφέρει την απόλυτη πολυτελή εμπειρία διαμονής, με μεγάλο χώρο καθιστικού, κρεβατοκάμαρα king size, ιδιωτική ταράτσα και πισίνα με θέα το Αιγαίο.

Το Magma Resort διαθέτει επαγγελματικό γυμναστήριο και προσφέρει εύρος δραστηριοτήτων στο φυσικό περιβάλλον του νησιού, όπως πεζοπορία, snorkeling και μαθήματα γιόγκα στην ταράτσα.

Επιπλέον, το ξενοδοχέιο διαθέτει ιδιωτικό χώρο εκδηλώσεων, το Magma Hall, 2.454 τετραγωνικών ποδιών που διαθέτει μοντέρνες νότες σχεδιασμού και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας υψηλών προδιαγραφών. Κατάλληλος για κάθε εκδήλωση, από φιλικές κοινωνικές συγκεντρώσεις και ρομαντικούς γάμους έως εμπνευσμένες επαγγελματικές δεξιώσεις, ο χώρος εκδηλώσεων στο ξενοδοχείο μπορεί να φιλοξενήσει έως και 250 επισκέπτες.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανοίξουμε το Magma Resort Santorini και να παρουσιάσουμε τη The Unbound Collection της Hyatt στους ανεξάρτητους, πολυτελείς ταξιδιώτες που αναζητούν αυθεντική εμπειρία στο εμβληματικό νησί μας», δήλωσε ο Πρόεδρος και ένας από τους σημαντικότερους μετόχους της SWOT Hospitality, διαχειρίστριας του Magma Resort Santorini, κ. Στέλιος Κουτσιβίτης. Όπως πρόσθεσε, «η Unbound Collection by Hyatt έχει να κάνει με εμπνευσμένες εμπειρίες που δίνουν έναυσμα για σκέψη και προσκαλούμε τους επισκέπτες να εμπνευστούν από μια νέα πλευρά της Σαντορίνης, ανακαλύπτοντας το αληθινό της πνεύμα μαζί μας».

Δείτε το βίντεο εδώ.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα