IHG Hotels & Resorts: Νέα υπηρεσία βόλτας σκύλων στα ξενοδοχεία Kimpton στις ΗΠΑ

16 Aug 2022, 08:07 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σοφία Κοντογιάννη

IHG Hotels & Resorts: Νέα υπηρεσία βόλτας σκύλων στα ξενοδοχεία Kimpton στις ΗΠΑ

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τη σύνδεση ιδιοκτητών κατοικίδιων με επαγγελματίες φροντιστές για υπηρεσίες περιπάτου, μεταφοράς και dog sitting περιλαμβάνει η νέα, αποκλειστική συνεργασία της Kimpton Hotels & Restaurants, μέρος της ΙHG Hotels & Resorts’ Luxury & Lifestyle Collection με την πλατφόρμα Wag!, στα 65 και πλέον ξενοδοχεία της αλυσίδας στις ΗΠΑ.

Μάλιστα, για να εγκαινιάσουν τη νέα συνεργασία, οι Kimpton και Wag!, προσέφεραν 1.000 δωρεάν βόλτες για τα ζωάκια συντροφιάς των επισκεπτών τους, καθώς και έναν δωρεάν μήνα Wag! Premium με κάθε διαμονή. Παράλληλα, η Kimpton παρείχε στους υπαλλήλους της τη συνδρομή Wag! Premium και πρόσβαση σε εξαργύρωση ενός εκ των 1.000 δωρεάν περιπάτων, για όσο διάστημα διήρκεσαν τα αποθέματα.

Η Kimpton είναι η πρώτη μεγάλη ξενοδοχειακή αλυσίδα που προσφέρει περιπάτους μέσω ενός πεντάστερου παρόχου υπηρεσιών φροντίδας κατοικίδιων όπως η Wag! για επισκέπτες που διαμένουν σε οποιοδήποτε από τα ξενοδοχεία της στις ΗΠΑ. Η νέα αυτή συνεργασία συμπληρώνει τις τρέχουσες, φιλικές προς τα κατοικίδια ανέσεις της Kimpton, παρέχοντας στους επισκέπτες πρόσβαση σε νέες υπηρεσίες με προτεραιότητα τα κατοικίδια.

Επιπλέον, μέσω της Wag! οι premium επισκέπτες θα λαμβάνουν μεταξύ άλλων έκπτωση 10% σε κάθε υπηρεσία και πρόσβαση σε συμβουλευτικές υπηρεσίες από πιστοποιημένους κτηνιάτρους όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, είτε ταξιδεύουν με το κατοικίδιό τους, είτε προγραμματίζουν υπηρεσίες κατοικίδιων για το διάστημα που θα απουσιάσουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με έρευνα του 2020, τα ταξίδια με κατοικίδια αυξάνονται σταθερά τις τελευταίες δύο δεκαετίες, με το 45% των ιδιοκτητών σκύλων να παίρνουν μαζί τους το κουτάβι τους όταν ταξιδεύουν για τουλάχιστον δύο νύχτες. Η πανδημία του κορωνοϊού, έχει αυξήσει σημαντικά τον αριθμό των ανθρώπων που ταξιδεύουν με κατοικίδια, καθώς σχεδόν 1 στα 5 νοικοκυριά αναφέρει ότι υιοθέτησε ένα κατοικίδιο κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Περαιτέρω, με την κατακόρυφη αύξηση της εξ αποστάσεως εργασίας, οι επισκέπτες έχουν συνηθίσει να περνούν περισσότερο χρόνο με τα κατοικίδιά τους, επομένως δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι όσο πλησιάζει η ώρα για ταξίδια, οι επισκέπτες επιλέγουν να ταξιδέψουν με τα ζωάκια τους.  

Τέλος, για τον εορτασμό της νέας συνεργασίας, η Kimpton κυκλοφόρησε ένα περιορισμένης έκδοσης μπουρνούζι σκύλου με κομψό, προσαρμοσμένο λογότυπο.

Kimpton: Πολιτική και παροχές για κατοικίδια

Η Kimpton είναι μια φιλική προς τα κατοικίδια μπουτίκ ξενοδοχείων από την ίδρυσή της το 1981. Μέχρι και ο ιδρυτής της, Bill Kimpton, έπαιρνε μαζί του στο γραφείο τον σκύλο του, τον Chianti, γνωρίζοντας ότι τα σκυλιά έχουν την έμφυτη ικανότητα να σου φτιάχνουν τη διάθεση. Σε όλα τα Kimpton, οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν το γούνινο, φτερωτό ή φολιδωτό μέλος της οικογένειάς τους, ανεξάρτητα από το μέγεθος, το βάρος ή τη ράτσα τους, όλα χωρίς επιπλέον χρέωση. Εάν το κατοικίδιο ενός επισκέπτη χωράει από την πόρτα, η Kimpton το καλωσορίζει.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της συνεργασίας με  την Wag!, η Kimpton προσφέρει μια ποικιλία από συνεχείς ανέσεις φιλικές προς τα κατοικίδια, όπως κρεβάτια για κατοικίδια, λιχουδιές, μπολ νερού και χαλάκια,  λίστα με κοντινά εστιατόρια φιλικά προς τα κατοικίδια, πάρκα, καλλωπιστές και μπουτίκ για κατοικίδια, σημάνσεις για να ειδοποιούνται άλλοι επισκέπτες του ξενοδοχείου και το προσωπικό ότι μια γάτα, ένας σκύλος ή ένα άλλο αγαπημένο κατοικίδιο βρίσκεται στο δωμάτιο και άλλα. Επιπλέον, σε ορισμένα καταλύματα, οι Διευθυντές του Pet Relations είναι σε ετοιμότητα για να καλωσορίσουν τους επισκέπτες και τους μικρούς τους φίλους τους.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα