Άνοιξε σήμερα το Brown Beach Chalkida

15 Jun 2022, 16:40 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Άνοιξε σήμερα το Brown Beach Chalkida

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Άνοιξε σήμερα 15 Ιουνίου το νέο μέλος της οικογένειας Brown Hotels, το ξενοδοχείο Brown Beach Chalkida.

Το Brown Beach Chalkida με 119 δωμάτια και bungalows δημιουργήθηκε με κυκλαδίτικη αισθητική. Απέχει μια ώρα από την Αθήνα, στην παραλία του Αγίου Μηνά, με εύκολη πρόσβαση όχι μόνο από την πρωτεύουσα αλλά και από οποιοδήποτε σημείο της ηπειρωτικής χώρας.

Η ομάδα των Brown Hotels έχει επιμεληθεί μια σειρά από εμπειρίες και προτάσεις, επιλέγοντας τοπικές γεύσεις στα εστιατόρια του ξενοδοχείου. Η αμμώδης παραλία, η μεγάλη πισίνα και το poolbar, τα γήπεδα τένις, ο χώρος για massage treatments και όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι αποπνέουν νησιώτική αύρα. Χαρακτηριστικό γνώρισμα του ξενοδοχείου είναι τα μοντέρνα και άνετα δωμάτια με ευρύχωρο μπαλκόνι, από όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη θέα στην πισίνα ή στη θάλασσα, πάνω σε μια αιώρα.

Το Brown Beach Chalkida αποτελεί ριζική ανακαίνιση του ξενοδοχείου Pelagos.

Η αλυσίδα Brown Hotels αναμένεται να εγκαινιάσει στο προσεχές μέλλον ακόμη δύο ξενοδοχεία στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, αλλά και ακόμη ένα resort στη γειτονική Ερέτρια, το Brown Beach Eretria. Το επενδυτικό της πλάνο για την επόμενη τριετία περιλαμβάνει συνολικά 42 ξενοδοχεία και resorts, τα οποία ήδη βρίσκονται στο στάδιο της κατασκευής ή της ανάπτυξης.

Η Brown Hotels ιδρύθηκε το 2010 από τους Hoteliers Leon Avigad και Nitzan Perry  και φημίζεται για τη μοναδικότητα των design hotels που διαθέτει σε χώρες όπως το Ισραήλ (Τελ Αβίβ, Ιερουσαλήμ), την Κροατία και την Ελλάδα.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα