Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Αστέρα Βουλιαγμένης και Barcelo Hydra Beach

09 Jun 2022, 09:07 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Αστέρα Βουλιαγμένης και Barcelo Hydra Beach

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Δύο άδειες για πλωτές εξέδρες εγκρίθηκαν από τους αρμόδιους φορείς, προς τοποθέτηση σε θαλάσσιες περιοχές της Βουλιαγμένης και της Ερμιονίδας.

Ειδικότερα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας, συνολικού εμβαδού 45 τ.μ. στη θαλάσσια περιοχή Λαιμού Βουλιαγμένης- Μικρού Καβουρίου, μπροστά από το ξενοδοχείο ΝΑΥΣΙΚΑ, για λογαριασμό της επιχείρησης ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ Μ.Α.Ξ.Ε., με σκοπό την προσωρινή πρόσδεση σκαφών και για εποχιακή χρήση μέχρι 6 μηνών.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας, συνολικού εμβαδού 16,66 τ.μ. στη θαλάσσια περιοχή Πλέπι της Ερμιονίδας, μπροστά από το ξενοδοχείο BARCELO HYDRA BEACH, για λογαριασμό της επιχείρησης AA WATER ADVENTURES IKE, με σκοπό τη χρήση της ως σημείο εκκίνησης και στάθμευσης μηχανοκίνητων και μη , θαλασσίων μέσων αναψυχής και για εποχιακή χρήση μέχρι 6 μηνών.

Σημειώνεται ότι οι ανωτέρω πλωτές εξέδρες θα τοποθετηθούν σε ασφαλή απόσταση από τυχόν λιμενικά έργα, που βρίσκονται ή κατασκευάζονται στη συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή, ενώ δεν επιτρέπεται η χρήση τους για εγκατάσταση και λειτουργία εστιατορίων ή κέντρων αναψυχής, ούτε δύνανται να εξυπηρετούν θέσεις μόνιμου ελλιμενισμού σκαφών ή διαφημιστικούς σκοπούς.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα