Το Hyatt Regency Thessaloniki βραβεύεται με το Travelers’ Choice Award για το 2022 από το Tripadvisor

25 May 2022, 13:14 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Το Hyatt Regency Thessaloniki βραβεύεται με το Travelers’ Choice Award για το 2022 από το Tripadvisor

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το βραβείο Travelers’ Choice Award 2022 από το Tripadvisor απέσπασε για μια ακόμη χρονιά το ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki. 

Το συγκεκριμένο βραβείο απονέμεται από το Tripadvisor σε επιλεγμένες τουριστικές επιχειρήσεις, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια αλλά και αξιοθέατα, οι οποίες λαμβάνουν με συνέπεια εξαιρετικά θετικές κριτικές από τους επισκέπτες τους τελευταίους 12 μήνες. Με την απόκτηση του Travelers’ Choice Award οι βραβευμένες επιχειρήσεις εντάσσονται στο 10% των κορυφαίων επιχειρήσεων του Tripadvisor παγκοσμίως.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή τη διάκριση. Είναι ένα βραβείο πολύ τιμητικό για εμάς γιατί ουσιαστικά μας βραβεύουν οι ίδιοι μας οι επισκέπτες. Οι όμορφες εμπειρίες που περιγράφουν είναι κάτι για το οποίο όλη μας η ομάδα κάνει συστηματική προσπάθεια και μια τέτοια διάκριση αποδεικνύει ότι πετύχαμε το στόχο μας”, δηλώνει η Έλενα Μπινιάρη, Γενική Διευθύντρια του Hyatt Regency Thessaloniki.

Το Hyatt Regency Hotel Thessaloniki διαθέτει 152 δωμάτια και σουίτες μοναδικής αισθητικής και άνεσης αποτελεί, από μόνο του, έναν ξεχωριστό “προορισμό” υψηλής ποιότητας, στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, μια πραγματική “όαση” πολυτέλειας και ευεξίας.  

Με τους εντυπωσιακούς κήπους σε έκταση 110 στρεμμάτων, με έναν από τους μεγαλύτερους πολυμορφικούς χώρους συνεδρίων και εκδηλώσεων της Β. Ελλάδας, το Harmonia spa & wellness center, το πρωτοποριακό κέντρο οστεογονικής φόρτισης της Osteostrong, τα βραβευμένα εστιατόρια και μπαρ, προσφέρει μία μοναδική παλέτα υπηρεσιών πολυτελείας που θα καλύψουν τις ανάγκες κάθε επισκέπτη που θα το επιλέξει για τη διαμονή του, είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή.  

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα