Το EverΕden Βeach Resort στην Ανάβυσσο: Ξενοδοχεία | Συνεργασία του EverΕden Βeach Resort με την ισπανική αλυσίδα Vincci Hotels

25 May 2022, 08:05 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Ξενοδοχεία | Συνεργασία του EverΕden Βeach Resort με την ισπανική αλυσίδα Vincci Hotels

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η ξενοδοχειακή αλυσίδα Vincci Hotels αποκτά παρουσία στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, καθώς ενέταξε στο δίκτυο των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων της, τη μονάδα 4 αστέρων EverΕden Βeach Resort στην Ανάβυσσο.

Χτισμένο σε μια ειδυλλιακή πλαγιά, ανάμεσα σε ένα πανέμορφο πευκοδάσος με θέα στον Σαρωνικό, το ξενοδοχείο απέχει μόλις 25 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο και περίπου μία ώρα από το κέντρο της Αθήνας. Με 259 δωμάτια σε τρία κτίρια, το ξενοδοχείο έχει άμεση πρόσβαση στην παραλία EverEden, όπου προσφέρονται θαλάσσια σπορ, καταδύσεις και Aqua Park.

Οι πισίνες του ξενοδοχείου με πανοραμική θέα, το χαλαρωτικό ο σπα, το σύγχρονο γυμναστήριο και οι εξαιρετικές επιλογές φαγητού στα μπαρ και τα εστιατόρια, δίνουν  άλλη αξία στην εμπειρία του επισκέπτη, που είναι άλλωστε και η φιλοσοφία των Vincci Hotels.

Η ισπανική ξενοδοχειακή αλυσίδα με έδρα τη Μαδρίτη, η οποία ιδρύθηκε το 2000, ειδικεύεται στον τομέα των ξενοδοχείων 4 και 5 αστέρων ακολουθώντας διαφορετική οργανωτική γραμμή, ανάλογα με την τοποθεσία και την κατηγορία.

Στόχος της εταιρείας είναι να συλλέγει εμβληματικά ακίνητα σε δημοφιλείς πρωτεύουσες, εισάγοντας νέο σχεδιασμό, τεχνολογία αιχμής, ικανές ομάδες επαγγελματιών και τις πιο σύγχρονες τεχνικές διαχείρισης στον κόσμο της φιλοξενίας, ενώ όπως αναφέρει, η στρατηγική της επικεντρώνεται στην ποιότητα των υπηρεσιών σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές τοποθεσίες.

Αυτή τη στιγμή, η ξενοδοχειακή αλυσίδα τρέχει τη λειτουργία συνολικά σε 38 ξενοδοχεία σε Ισπανία, Τυνησία, Πορτογαλία και Ελλάδα εκ των οποίων 6 ξενοδοχεία 4 αστέρων βρίσκονται στη Μαδρίτη, 4 ξενοδοχεία 4 αστέρων στη Βαρκελώνη, από 1 ξενοδοχείο 4 αστέρων σε Μπιλμπάο, Καθέρες, Σαλαμάνκα, Σανταντέρ, Σεβίλλη, Βαγιαδολίδ, Σαραγόσα και Καντίζ , 2 ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων στη Γρανάδα, 3 ξενοδοχεία 5 αστέρων και ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Μάλαγα, 2 ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων στην Τενερίφη, 3 ξενοδοχεία 4 αστέρων στη Βαλένθια, 4 ξενοδοχεία 4 αστέρων στην Τυνησία και 4 ξενοδοχεία 4 αστέρων στην Πορτογαλία και το νεοεισαχθέν Evereden στην Αθήνα. 

Να σημειωθεί ότι οι αφίξεις των Ισπανών τουριστών στην Ελλάδα αποτελούν μικρό ποσοστό και, συγκεκριμένα, το 1% του συνόλου των αφίξεων και το 1,4% των αφίξεων Ευρωπαίων τουριστών για το 2021 σύμφωνα με στοιχεία του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στη Μαδρίτη.

Το ποσοστό επί του συνόλου φαίνεται να βαίνει αυξανόμενο εάν εξαιρεθεί το 2020. Το 2020, εξαιτίας της πανδημίας και των περιορισμών που εφαρμόστηκαν, τη χώρα μας επισκέφτηκαν 74,6 χιλ. τουρίστες από την Ισπανία ενώ το 2021 η κίνηση επανήλθε εν μέρει φθάνοντας σε 141,2 χιλ., λαμβάνοντας όμως το ήμισυ των Ισπανών τουριστών σε σύγκριση με το 2019 (282,9 χιλ.). Όσον αφορά τις εισπράξεις της Ελλάδας από την ανωτέρω κατηγορία ταξιδιωτών, αυτές έφθασαν τα 102,6 εκατ. ευρώ το 2021, σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 128%. Η κατά κεφαλήν δαπάνη αυξήθηκε στα 760 ευρώ αλλά παρέμεινε σε επίπεδα μικρότερα του 2019.

Από τις έρευνες αγοράς που έχει διεξαγάγει το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στη Μαδρίτη στον τομέα του τουρισμού στην Ισπανία, προκύπτει το ενδιαφέρον της ισπανικής πλευράς να επενδύσει στον τουρισμό παγκοσμίως, όπου υπάρχουν επωφελείς συνθήκες. Μεταξύ των χωρών που προσφέρονται για επενδύσεις βρίσκεται και η Ελλάδα καθώς οι ευκαιρίες στο κλάδο πληθαίνουν τα τελευταία χρόνια, και ιδίως όσον αφορά τις ξενοδοχειακές υποδομές και κατασκευές, για τις οποίες η ισπανική πλευρά δείχνει σημαντικό ενδιαφέρον

 
 
 
 
 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα