Ανοίγει το 2023 το InterContinental Resort Crete - Συμφωνία για ακόμη 20 χρόνια με το InterContinental Athens

20 May 2022, 11:39 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Ανοίγει το 2023 το InterContinental Resort Crete - Συμφωνία για ακόμη 20 χρόνια με το InterContinental Athens

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ντεμπούτο στην Κρήτη θα κάνει το 2023 η διεθνής ξενοδοχειακή αλυσίδα  IHG Hotels & Resorts (IHG). Όπως ανακοίνωσε, η InterContinental,  επήλθε συμφωνία με τους Αμερικανούς της Hines και της Henderson Park, που έχουν επενδύσει στα ξενοδοχεία Niko Seaside Resort και «Ερμής» στον Άγιο Νικόλαο και του χρόνου θα λειτουργήσουν το InterContinental Resort Crete.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει 205 δωμάτια, όλα με ιδιωτικές βεράντες, με τα μισά να διαθέτουν ιδιωτικό τζακούζι. Το InterContinental Resort Crete έχει ειδυλλιακή θέα στον κόλπο του Μιραμπέλου.

Ο Willemijn Geels, Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης Ευρώπης, IHG Hotels & Resorts, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμφωνία και την είσοδο της αλυσίδας στην Κρήτη.

Η InterContinental, είπε, είναι η πρώτη και μεγαλύτερη μάρκα πολυτελών ξενοδοχείων στον κόσμο. Οι επισκέπτες θεωρούν την αλυσίδα ως την επιτομή της εμπειρίας πολυτελών ξενοδοχείων τα τελευταία 75 χρόνια. "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την Henderson Park και την Hines για να παρουσιάσουμε τη μάρκα στην Κρήτη και ανυπομονούμε να ζωντανέψουμε το κοινό μας όραμα", ανέφερε χαρακτηριστικά..

Το InterContinental Resort Crete είναι το πιο πρόσφατο σε μια σειρά συμφωνιών από την IHG στην Ευρώπη τους τελευταίους 12 μήνες, που απεικονίζουν, όπως υπογραμμίζει, τη δύναμη και τη δημοτικότητα της μάρκας InterContinental. Νέα ξενοδοχεία της αλυσίδας ανοίγουν στην Άγκυρα, στο Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν και στο Canj στο Μαυροβούνιο.

Ο Willemijn Geels ανακοίνωσε επίσης την επέκταση της συμφωνίας με την InterContinental Athens για 20 χρόνια. 

Ο Philippe Couturier, Διευθύνων Σύμβουλος στο Henderson Park, δήλωσε ότι αποτελεί επιτυχία η προσέλκυση της μάρκας InterContinental, μιας από τις κορυφαίες φίρμες πολυτελών ξενοδοχείων στον κόσμο, στο θέρετρο στην Κρήτη, κάτι που αποτελεί μια ισχυρή επιβεβαίωση της ποιότητας και της ελκυστικότητας του InterContinental Resort Crete.  

Το InterContinental Resort Crete,τόνισε, είναι μια συναρπαστική προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο ελληνικής φιλοξενίας της Henderson Park και της Hines και ελπίζουμε ότι αυτή η συμφωνία θα είναι μόλις το πρώτο στάδιο της οικοδόμησης μιας ανταποδοτικής μακροχρόνιας σχέσης με την IHG σε αυτό το εξαιρετικό ακίνητο.

Ο Paul Gomopoulos, Senior Managing Director και Country Head of Hines στην Ελλάδα δήλωσε ότι η κοινοπραξία Henderson Park και Hines είναι υπερήφανη που συνεργάζεται με την IHG Hotels & Resorts σε αυτό το "πραγματικά μοναδικό ακίνητο".

Με προνομιακή τοποθεσία και ασυναγώνιστες εγκαταστάσεις, το InterContinental Resort Crete θα είναι η πρώτη επιλογή των επισκεπτών που αναζητούν μια πολυτελή διαμονή στην Κρήτη, υπογράμμισε, Υπάρχουν πολλές συναρπαστικές εξελίξεις που έχουν προγραμματιστεί για την Κρήτη, καταλήγει η δήλωση, που προδιαγράφει επέκταση των δραστηριοτήτων της κοινοπραξίας σστην Κρήτη..

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα